Jump to content

Cril

Active Members
  • Posts

    483
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Cril

  1. Încearcă XEvil: http://xevil.net/en/ LE: Acum am vazut ca inca n-are recaptcha v3.
  2. Luna asta s-au facut 2 ani de cand am dedicatul. Foarte multumit din toate punctele de vedere [desi nu cred ca ar avea nevoie de vreun review:))]
  3. Recomand. Am apelat in trecut la serviciile lui si n-au fost probleme, probabil voi mai apela in curand. Unde a fost nevoie de o minitargetare(ex.: femei/barbati) a fost facuta
  4. Eu cumpar de aici de obicei: https://www.ssls.com/ssl-certificates/comodo-positivessl (15$/3ani).
  5. Vreau si eu 12 euro, trimite-mi datele prin PM. O singura nelamurire: Pana sa ii arzi pe ei nu te arzi pe tine? Adica sa zicem ca-mi transferi mie 100 de euro, iti dau 400RON. Tu nu platesti ~500RON catre ei pt toata afacerea asta?
  6. Si eu am server la el, aceeasi situatie. Sunt sigur ca o sa-si revina serverele, pana acum n-au fost probleme intr-un an si cateva luni de colaborare. //L.E.: Oricum tind sa cred ca problema nu e de la el, ci de la vreun furnizor ceva. De obicei cand problema pleca de la el, era rezolvata in maxim 1-2 ore.
  7. Mai bine ar scoate perioada nedeterminata decat sa-mi bage diacritice
  8. "Aici e ubuntu, nu Crucea Rosie" AHAHHAHA. Macar targeteaza in functie de activitate. Ia asta si vezi ca poti sa-ti faci grupuri de grupuri, astfel incat sa si targetezi nu doar sa postezi ca idiotu, pentru numar: PHP Scripts - phpSFP - Schedule facebook posts | CodeCanyon
  9. Iti inchide site-ul fara ca macar sa-ti faca vreun avertisment (iti trimit doar un e-mail prin care te anunta ca au facut deja asta). Vorbesc din proprie experienta cu un site ce avea 300 vizitatori/zi. Problema a fost la hostgator, nu stiu cum e cu godaddy. Sfat: Fie cumpara un dedicat, fie daca vrei neaparat shared ia-ti cel mai scump plan de la o firma serioasa din Romania.
  10. Share-uri pentru site vinzi? (direct share)
  11. Cril

    Site complet.

    Lasa un buget sau ce intelegi tu prin "pret decent". Multumesc.
  12. like-uri targetate romanesti? daca da, da pm cu sursa lor (nu mai vreau sa vad oameni care-mi vand likeuri facute cu servicii de genul addmefast si le dau drept "reale").
  13. Poate te ajuta si http://i.gyazo.com/8cc57e544ef8039b848855ca765fb132.png //LE: @EAdrian : Pe chrome se vede ok. Glitch-ul apare pe firefox 34.0. N-am timp acum sa verific de la ce e. //LE2: .animated { animation-duration: 1s; animation-fill-mode: both; opacity: 1; } Daca scot animation-fill-mode: both se vede ok.
  14. Cril

    Ofer servicii.

    Cate cuvinte / articol pt 1.2$?
  15. Eu am ales PS4 (mi-am luat unul zilele trecute). Se misca & vede foarte bine. Nu stiu cum e la xbox, dar la PS4 incarc gamepad-urile cu incarcator de samsung galaxy s2. PS: Daca nu stiai, pentru a juca pe net mai trebuie sa platesti un abonament anual/3luni (atat la xbox cat si la ps - la ps e undeva pe la 50-60$ cel anual, la xbox nu stiu).
  16. 13 euro daca nu-l dai pe 50 (pana maine 2 decembrie)
  17. UPDATE Se pare ca @playfun nu mai vinde like-uri. Astept o noua oferta (accept doar like-uri romanesti, pentru pagini de facebook).
  18. Au server dedicat. Si da, probabil au foarte multi vizitatori avand in vedere ca reclama lor apare din 5 in 5 minute in timpul meciului ... Mie tot teapa-mi pare a fi, dar tare ma tenteaza PS4 ala
  19. Am cumparat de la @playfun pentru pagini. Serviciul a fost ok(am primit ce mi s-a promis). Oricum poti sa-ti lasi pretul aici, poate mai cauta si altcineva si vrea sa verifice
  20. Ai PM. Daca e ce caut cumpar de la tine. E destul de rezonabil 9 EUR / 1k (daca sunt reale si nu facute cu servicii gen addmefast). //L.E. Inca valabil. Am nevoie pentru POZA dintr-un album. Pe viitor si pentru pagini.
×
×
  • Create New...