Jump to content

ConraD

Active Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ConraD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Util programul,insa aceleasi functii le are inglobate si Kaspersky mobile.
  2. Peste 150 de ani,daca topicul asta o sa fie lasat deschis de viitorii moderatori ai rstcenter,generatiile viitoare de useri iti vor oferi niste raspunsuri mai concrete la teoria la care te-ai gandit tu spontan pe strada,asta daca intre timp nu te imbeti intr-o seara si cazi cu capul de o bordura si a doua zi iti vine raspunsul pe loc
  3. Zonamea ai facut testul cu broscutele?
  4. ConraD

    Gratis

    Multumesc pentru cont.
  5. Eu am primit 3 apeluri de la un numar similar in decurs de cateva luni.
  6. Foarte bun tutorialul si foarte bine explicat,ar trebui sa apreciati mai mult munca lui Kestor.Pana la urma nu avea nici o obligatie sa faca postul asta dar a facut-o pentru noi toti. Multumesc inca odata!
  7. Si eu am avut aceeasi problema ca si tine,am un e51 si mi-am instalat Blacklist,,e usor de folosit si bagi la ignore orice nr vrei tu,inclusiv poti seta sa primeasca ocupat numerele pe care nu le ai in agenda. Il am instalat de aproape 1 an si nu am mai primit nici un apel cu nr ascuns. O alta optiune ar fi sa-ti instalezi Kaspersky mobile,care printre altele are si functia de blacklist. Daca zici ca nu merge programul pe e50-ul tau,fa un efort si ia-ti al tel cu symbyan si pune-ti blacklist pe el,nu vei mai avea probleme garantat;)
  8. Da-mi si mie te rog unul. Multumesc!
  9. Kaspersky Internet Security cu licenta originala,e perfect,cat despre nod32 ma simt dezamagit de el dupa ce un virus mi l-a sters de tot. E prima data si sper sa fie ultima cand un virus imi sterge antivirusul!
  10. Cand deschid "noul executabil" steam imi da eroare cu send/don't send,adica imi arata ca am o multitudine de jocuri ce le pot instala dar imediat imi da eroare! Oricum e super tutorialul tau,Multmuesc muult!
  11. ConraD

    Curiozitate!

    Frumos,multumesc mult pentru linkuri!
  12. ConraD

    Curiozitate!

    Am cautat de multe ori pe google si nu am gasit nici o informatie privitoare la cum este facut un sistem de operare windows , care nu e open source ca Linuxul. Daca a citit cineva vreun articol sau are vreun link spre un articol unde pot citi despre asta rog sa-l posteze. Multumesc!
×
×
  • Create New...