crs12decoder Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Am inteles ca icefrog lucreaza la proiect. O sa iasa misto, nu mai joc de vreo 2 ani da' sunt curios sa-l vad cum arata atunci cand apare. Quote
demon_zone Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Parere personala...Desi stiu ca Valve si Blizzard nu se impac prea bine, sper ca echipa ce face Dota 2 sa rezolve cat de cat partea cu copyright-urile, ca sa fie numele si felul cum arata al eroilor si itemelor la fel cu alea din Dota de pe platforma WC3. Ca, desi idea de gameplay ar fi tot aia, atunci de ce sa mai schimbi numele eroilor/itemelor si felul cum arata? Mai bine ai face alt joc, ca sa fie ceva nou sau da-i alt nume, si nu Dota 2.Din cate am observat eu la Valve, a scos Alien Swarm-u cam degeaba. Cred ca e un testing la grafica RTS pentru Dota 2.Alt ceva, sper ca IceFrog sa nu se lase de Dota de pe platforma WC3, dupa ce apare Dota 2.Ma tot intreb daca o sa fie Pay to Play sau Free to Play It will be cool, sa il faca si rpg,dupa. Adica aceeasi idee, doar ca iti vezi erou ca la un fps (cum dai scroll in wc3). Si sa ai multe optiuni, din diferite jocuri. Precum in COD, cand dai q sau e si poti sa te uiti intr-o parte si alte tampenii. Nu mi-e capu la asta.Walls of text ftw. Stupid opinions ftw. ==> i am ftw Quote
Krisler12™ Posted October 16, 2010 Report Posted October 16, 2010 Imi plac imaginile, sunt foarte bine realizate. Imi mai poti da mai multe la fel ca as vrea sa incerc sa le fac si eu in Photoshop sa vad ce imi iese ?Multumesc ! Quote