Andrei 989 Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Am reusit sa fac un cfg foarte bun merita incercat. Deci se dezarhiveaza se ia cfg Kin se copie in folder cs strike apoi intrati in Cs si scrieti in consola exec Kin.cfg Download:Fisier - Upload Videos, Images, Music Yourself. Quote
IzCreative Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Nu inteleg de ce ai pune un Config pe un site ? Configu difera de la jucator la jucator , dupa preferintele lui , cei care cunosc jocul nici nu folosesc asa ceva , numai bine . Quote
Andrei 989 Posted October 22, 2010 Author Report Posted October 22, 2010 Da stiu dar pentru cei doritori este foarte bun si mai ales pentru incepatori tastele sunt cam tot acelea Quote
slardar Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 dute si fura bani de la tactu cand ia pensia, cumpara un 'knife' din ala asemanator cu ala din CS sau daca nu ia cutitu lu bunicatu cu care taie porcu si bagatil in inima Quote
BogdanNBV Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 amice te-ai gandit sa te lasi de jocuri multiplayer si de postat pe forumuri cacaturile tale si sa te apuci de facut carnati in loc... eu zic ca ar fii mai bine... in primu rand nu stii sa postezi... zi dracu pentru ce joc e "config"-u tau ? ca nu toti suntem ratati si inculti si tampiti incat sa stim doar de Counter-Strike 1.6 ca si tine mai exista si Counter-Strike Source deci data viitoare scrie si jocul nu doar CS pentru ca mai intra si straini pe forumul acesta si cand vad CS ei se gandesc la source pentru ca ei sunt mai avansati ca noi si joaca ultimele jocuri nu ca ratatii de romani care tot la 1.6 din 1999-2000 asa ca documenteaza-te si dupaia vino sa postezi... Quote
xplosive Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 bogdannbv eu cred ca u postezi ca sa te simti bagat in seama, dute vezi poate ti-e foame sincer acum Quote
IzCreative Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 amice te-ai gandit sa te lasi de jocuri multiplayer si de postat pe forumuri cacaturile tale si sa te apuci de facut carnati in loc... eu zic ca ar fii mai bine... in primu rand nu stii sa postezi... zi dracu pentru ce joc e "config"-u tau ? ca nu toti suntem ratati si inculti si tampiti incat sa stim doar de Counter-Strike 1.6 ca si tine mai exista si Counter-Strike Source deci data viitoare scrie si jocul nu doar CS pentru ca mai intra si straini pe forumul acesta si cand vad CS ei se gandesc la source pentru ca ei sunt mai avansati ca noi si joaca ultimele jocuri nu ca ratatii de romani care tot la 1.6 din 1999-2000 asa ca documenteaza-te si dupaia vino sa postezi...In primul rand nu ai de ce sa ii faci ratati pe toti cei care joaca doar cs , nu toti avem timp de jocuri , unii avem facultate , altii avem servici , nu toti suntem corigenti . Asta in primul rand , in al-2-lea rand , de ce suntem ratati ? Ca jucam cs din 99' ? Crezi ca poti sa faci performanta pe engine de Source ? Daca era asa , de ce nu se impune la ESWC , WCG Source ? De ce toti "ratatii" care joaca la nivel inalt joaca 1.6 ? Nu o lua ca pe un atac , ia-o ca pe un sfat , sau o iei cum vrei tu Quote
tornada Posted October 22, 2010 Report Posted October 22, 2010 Multii ratatii d'aia care joaca cs castiga banii intr-o cupa d'aia sau campionat cat castigi tu pe un an din alocatia de la scoala ! Quote
ionut1832 Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 Mie imi arata ca pagina inexistenta in baza dde data Quote
synkron Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 andrei989 , cred ca doar a vrut sa ajute, sincer de apreciat. Quote