PetreTerror Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Am o lista cu linkuri dofollow de la un singur site . Linkurile sunt in numar de 180 si au page rank 4 si page rank 5 . Trebuie sa va inregistrati iar mai departe tine doar de voi , pt ca blogul are auto aprove la comentarii .Download lista Download lista linkuri.txt from Sendspace.com - send big files the easy wayDaca vreti mai multe linkuri pentru a va creste in rank site-ul cititi Vand lista cu linkuri PR 4-7 , o singura precizare mai am , lista costa doar 15 $ . Spor la spam !!!PS:Un multumesc nu strica ! Quote
Vlachs Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 Am o lista cu linkuri dofollow de la un singur site . Linkurile sunt in numar de 180 si au page rank 4 si page rank 5 . Trebuie sa va inregistrati iar mai departe tine doar de voi , pt ca blogul are auto aprove la comentarii .Download lista Download lista linkuri.txt from Sendspace.com - send big files the easy wayDaca vreti mai multe linkuri pentru a va creste in rank site-ul cititi Vand lista cu linkuri PR 4-7 , o singura precizare mai am , lista costa doar 15 $ . Spor la spam !!!PS:Un multumesc nu strica !nu prea as cumpara de la romani ce tine de black seo, probabil sunt deja pe undeva puse Quote
PetreTerror Posted October 23, 2010 Author Report Posted October 23, 2010 (edited) nu prea as cumpara de la romani ce tine de black seo, probabil sunt deja pe undeva pusenu sunt deja puse , eu nu dau tepe , iar linkurile sunt gasite de mine cu scrapebox eu pot sa garantez calitatea listelor mele , pt alti " romani " nu pot Edited October 23, 2010 by PetreTerror Quote
Vlachs Posted October 23, 2010 Report Posted October 23, 2010 nu sunt deja puse , eu nu dau tepe , iar linkurile sunt gasite de mine cu scrapebox eu pot sa garantez calitatea listelor mele , pt alti " romani " nu potscz ca fac off da cat platesti pentru captcha, scrapebox nu prea imi place sincer Quote