Bebee Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Dupa cum ati vazut acu la filelist au bagat ceva de genu "Recovery email". Eu aveam un email vechi pe care l-am schimbat la cont, azi am dat recovery pe emailu ala si mi-a venit alt cont. Am incercat si pe emailuri din stealere care deja le schimbasem datele si imi trimite datele la alte conturi. Schimbi parola si gata mai ai un cont. Doar e emailu tau.. nu pot sa dea recovery.Astia care erati disperati dupa conturi filelist, si aveati emailuri in stealer incercati cu recovery si iar faceti conturi filelist blana. Quote
lafurat Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Ok o sa incerc metoda dar de unde stiu ce emailuri au astia de pe filelist Quote
Bebee Posted October 29, 2010 Author Report Posted October 29, 2010 Ok o sa incerc metoda dar de unde stiu ce emailuri au astia de pe filelistDaca ai mailuri care au fost in baza lor de date si ai acces la ele, da recovery pe ele sa vezi ca iti vin alte conturi decat alea care au fost. Quote
Maverick Posted October 29, 2010 Report Posted October 29, 2010 Si daca vreti eficienta 100% schimbati si intrebarile de recovery email la yahoo paremi-se ca am postat si eu pe rst metoda asta acum vreo 2 3 saptamani:-? Quote