TomescuMihail Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 (edited) Salut. Chestia este c? profesoara mea de TIC m-a luat într-un proiect numit CIA adica este mai mult un concurs pe etape, un fel de olimpiada.SITE-UL LOR. Acum eu vreau sa îmi înbun?t??esc cuno?tiin?ele în Microsoft Office. Am c?utat ni?te fi?e de lucru pe net îns? f?r? rezultat(pentru Word), g?sind numai ce cunosc deja. A-? dori ceva mai complex gen. o fi?? de lucru cu simboli mul?i(ex:ecua?ii matematice) , ceva nivel clasa a X-a sau mai înalt. Am postat aici în speran?a ca poate are sau ?tie cineva de unde pot lua ni?te fi?e mai dificile, sau daca ?tie cineva bine în word sa îmi faca o fi?? pe care s? o lucrez dac? are timp. Edited November 8, 2010 by TomescuMihail Quote
spance2life Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 In primul rand CIA nu e proiect e concurs (concurs de informatica aplicata) si este adresata tuturor licenilor, mai putin elevi profil mate info clasele a 11 si 12 a.Daca zici de word insemna ca esti in clasa a 9a.Lasa tu wordu asa de mult ca faci la scoala si pana ce e concursu mai este : uite Concursul de Informatica Aplicata - Cluj-Napoca 2008 si cauta pe google CIA Suceva ca mai sunt acolo subiecte. Si alte judete Quote
TomescuMihail Posted November 8, 2010 Author Report Posted November 8, 2010 (edited) Hmm.. multumesc oricum, am vorbit cu profesoara mea de TIC si mi-a dat ea de lucru. Scopul meu in principal pentru care am zis ca vreau sa particip este sa invat pentru mine si sa plec cu un bagaj de cunostiinte. La html nu prea am probleme.@spance2life am luat subiectele multumesc. Edited November 8, 2010 by TomescuMihail Quote