daatdraqq Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Incerc sa-mi fac un cont pe e-licitatie.ro . Ca sa am contul activ trebuie sa am un certificat digital . Certificatul asta trebuie sa-l iau de pe https://ac.e-guvernare.ro/ . Cand intru , surpriza :Crezand ca are o problema firefox , intru cu Internet Explorer .Aici sunt banii dumneavoastra . Quote
Dra3Q Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 prietene seteaza-ti ceasu mai intai si data:)) Quote
j1c0 Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 eu anul asta nu lam mai setat.ceasu la tel. ca a ramas de anul trecut.@daatdraqqcu ce pdl-ist te spargi la buci tatica de ai tu licitatii castigate?chiar asa ma...tu ala onest sa mor de nu te dau la DNA.eu nu blestem dar daca nu imi dai $$$ aia sa dea domunul si maica domnului sa te vad pe strada popa sapca nr 7 din timisoara. Quote
daatdraqq Posted November 8, 2010 Author Report Posted November 8, 2010 N-am treaba ma cu niciun pd-l-ist , vroiam sa arunc un ochio sa vad ce licitatii mai castiga Udrea . Quote
Dra3Q Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 in bios e setat bine ia uitete am patit si eu odata asa era data de vina:)! Quote
LLegoLLaS Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 ai impresia ca site-u ala ''cieste' data din bios Quote
Cheater Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Am fost recent la o conferinta unde s-a vorbit si de proiectul asta, cica deja au gasit greseli de securitate ). Si daca au gasit ei sa vedem ce gasim noi cand o sa fie finalizat.Cica in Marea Britanie, hacerii intr-un protest anti-cip (anti buletin cu cip) i-au publicat amprentele unui ministru. Quote