cigraphics Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 In primul rand trebuie sa instalati 3.01alpha-WinPcap.exeapoi intrati la run din Start >> Run scrie-ti cmd mutati arptoxin.exeid D: sau in C: ca sa va fie mai accesibilsi apoi din fereastra de MS-DOS scrie-ti D:arptoxinsi o sa va apara comenzile/snipe <gateway> <host> (denies 'host' access to 'gateway')/kill <host> (denies all new network communication to this host)/die (some networks cease all new IP traffic)eu de obicei folosesc comanda /kill ip-ul-victimeiexemplu:D:arptoxin /kill 192.168.0.50 Quote
Aft3rDark Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 eh kkt,ii dau lu unu de vreo 2 minute si nimic Rama tot cu start->run-> cmd ping Quote
BlueZet Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 ca vrei sa zici ca iti merge aia cu start-run?? Quote
Aft3rDark Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 da mult mai bine ca asta cu arptoxin Aia ii face lagg in cel mai rau caz,si ajunge pana a-i pica netu Quote
BlueZet Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 la viteza noastra nu putem da mai flood...si sa ne asteptam si sa ii cada victimei netu... Quote
Aft3rDark Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 lagg tot ii face ce dracu...incearc-o paia din cmd si ai sa vezi .Am incercat cu arptoxinu' sa pic ipuri din astea "mici" pe care le dadeam jos cu pingu,dar nu a avut nici o reactie Quote
cigraphics Posted June 5, 2006 Author Report Posted June 5, 2006 eu cu arptoxin-ul am dat netul jos vecinilor si la cei din blocurile vecine Quote
YceFire Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 L'am instalat tot fain, frumos dar cum stiu daca functioneaza ???Imi apare:D:>arptoxin /kill ip.ip.ip.ipWARNING: This mode generates an IP address conflict on the hostDenying everyone access to host ip.ip.ip.ip..._ip.ip.ip.ip-ip'ul victimei Quote
YceFire Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Dupa o ora ?????? LOL , da ce eu stau o ora k sa'i dau lu ala jos calcu' .Ziceai Fatal1ty de un ddoser, stii vreunul ?:@ e mai rapid ?? Quote
Death Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Ma lasati prostiile astea ca nu sunt floodere Spargeti un foonet un ev1 servers si dati de pe ala flood daca tot vreti sa faceti o treaba, ca tot spargeti site`uri Quote
DANG3R Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 si pana la urma care e cea mai simpla si cea mai buna metoda ? Quote
cigraphics Posted June 11, 2006 Author Report Posted June 11, 2006 eu am dat netul jos la cei din retea fara probleme ca am oprit si la nishte vecini netul si apoi au venit la mine sa-mi spuna ca le-a luat cineva IP-ul si nu le mai merge netul Quote