Blawger Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Am un blog de genul "Cum sa ne imbracam" din care imi propun sa scot ceva banuti. Am facut un cont pe facebook, si cu ajutorul Friend Adder-ului postat de Nemessis am adaugat in jur de 300 de prieteni (targetati cat de cat) in doua zile, insa am ceva intrebari.In primul rand, merita timpul meu investit?In al doilea rand, cum sa-mi promovez articolele? Prin postarea in masa pe wall-ul fiecarui prieten, sau prin postarea pe home? Am impresia ca daca postez individual voi ramane fara cont intrucat multa lume s-ar prinde ca e spam ce fac eu.Cam atat momentan, daca mai imi vin in minte alte intrebari am sa postez. Orice alte sugestii legate de promovarea pe facebook sunt binevenite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flaviusone Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Pentru prima problema nu sunt in stare sa raspund, dar pentru a doua te sfatuiesc sa incerci RSS Graffiti am inteles ca ar fi destul de ok. RSS Graffiti | Facebook Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackrunner1911 Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 cel mai indicat e sa cauti un programator pentru aplicatii facebook si sa iti extinzi afacerea pe facebook, se pot face pana si aplicatii magazine online, "apps.facebook.com/aplicatiata" totul automatizat si cu feed de pe site-ul principal pe care il deti.aplicatiile interactioneaza cu mii de utilizatori, si are puterea de a se extinde singura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippy Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Eu am cateva sute de prieteni si dau cu wall post sa vedem ce iese Dar cred ca mai indicat este sa ai o aplicatie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...