Jump to content

flaviusone

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by flaviusone

  1. Am incercat si eu chestia dar nu merge sa pui icon la .com . Am incercat si cu Icon Extractor si cand dai send victima nu vede icon da tu il vezi la tine in pc.Ciudat ?
  2. Inca ma mir ca pe un forum cu profil tech inca exista oameni asa ingusti la minte.Cum poti sa spui ca nu vor putea sa copieze niciodata creierul uman cand deja au reusit primii pasi si cand deja tehnologia evolueaza intr-un ritm aproape exponential.Cum poti sa spui ca e trist ca depindem de computere din ce in ce mai mult cand asta este viitorul si sansa supravieturii speciei noastre pe o planeta cu viata finita . Sunt multi oameni pe care eu ii numesc "batrani" nu din cauza varstei ci din cauza negarii tehnologiei si a incurajarii obiceiurilor traditionale.In fine nu ii pot cataloga si nu pot da vina pe ei pentru ca ei atata pot sa spuna la nivelul intelectual la care se afla. In concluzie baietii astia de la IBM sunt incredibili.Au reusit sa fie tot timpul primii in inovatie dealungul istoriei.
  3. Clar, esti prost iti iei teapa, dar totusi iti dai seama ca metoda lor e diferita de la caz la caz.Spre exemplu odata ce castigi access la un count poti pacalii pe cei care ii are in lista, oameni care vor avea incredere in tine. Erau din Buc si nu au mai primit nimic iti dai seama. Legat de stealere da e adevarat dar e cu totul alta mancare de peste
  4. Cel care a scris articolul nu batea chiar campii.Ma refer la ideea cu noua metoda.Cunosc 2 persoane din liceu care acum o saptamana si-au pierdut idurile pe seama acestei metode.Persoanele erau fete deci va imagianti...
  5. flaviusone

    Mensa?

    119 here, decent zic eu
  6. Real sau nu Osama i-a ajutat pe americani sa faca rost de petrolul de acolo.Oamenii nu au investit degeaba atata in armata ci o folosesc pentru a obtine resursele care nu le au si poate pe viitor vor trece si la alte cuceriri.In opinia mea USA e cel mai puternic stat din lume la ora actuala (peste Rusia si China).Poate ajungem si noi sa fim cuceriti de americani sa scapam dracu de coruptii gen Basescu si Boc.
  7. Mama si aici ati ajuns ma cu emisiunea asta?Toata populatia tarii se uita la asa ceva?
  8. Da le-am pus cum ai spus tu.Chiar apar si in soft datele numai ca ramane la Status : Connecting... Am oprit si AV la fel si firewall alte sugestii? Oare o trebui forward la vreun port ?
  9. La mine nu se contecteaza botul . Am testat manual si sunt bine bagate user si pass. (win 7)
  10. Eu te-as sfatui sa fi realist si sa incerci sa iesi din situatia ta prin logica si ratiune.Ce a fost a fost si va fi trebuie sa te gandesti ce este cel mai bine sa faci.Incearca sa fi la potentialul tau maxim cu invatatura si nu iti neglija prietenii(ei te pot ajuta)
  11. flaviusone

    Belea mare.

    E tarziu acum dar totusi daca stai sa te gandesti, daca a fost in stare sa fure datele la un card nu a fost in stare sa modifice un buletin in photoshop ? Ma rog acuma ii urez succes , daca se are bine cu profesoru ala si ii inapoiaza banii furati cred ca e ok.
  12. eu cred ca au lasat pc deschis cu un soft care sa dea click la 00:00:00 si sa posteze, nu e mare inginerie
  13. Va asteptam si la Bucuresti pana atunci bafta cu tot
  14. Foarte util , abea astept sa bage parte de structuri algebrice de a 12-a XD
  15. Pentru prima problema nu sunt in stare sa raspund, dar pentru a doua te sfatuiesc sa incerci RSS Graffiti am inteles ca ar fi destul de ok. RSS Graffiti | Facebook
  16. au aparut la download patchurile(am windows xp) si din cate vad nu ar mai trebui sa mearga keyloggere de pe pcurile care au pus patchul asta (la victima)?
  17. "file not found" pe rapidshare . reupload pls ??
×
×
  • Create New...