Jump to content
Nytro

Topicurile de la Offtopic

Recommended Posts

Dupa cum observati, categoria Offtopic este foarte vizitata, deoarece acolo se posteaza tot felul de lucruri, mai mult sau mai putin utile.

Problema apare cand se posteaza si lucruri care isi au locul in alta parte, de cele mai multe ori cererile de diverse lucruri si cererea ajutorului in diverse probleme. Aceste subiecte au categorii speciale in care sa se poata posta, "Cereri" si "Ajutor".

Nu vad de ce sa se posteze totul la "Offtopic". Sectiunea este pentru posturile care nu se incadreaza in alte categorii. Desigur, cred ca sunt mai mari sansele sa primiti un raspuns la "Offtopic" decat la locul special, pentru ca e o categorie mai vizitata, dar se va ajunge la balamuc astfel.

Dupa cum o parte dintre voi ati observat, daca veti posta intr-o categorie gresita (nu numai la "Offtopic") veti primi un avertisment.

Asadar, inainte de a deschide un topic, cititi si numele categoriilor, si descrierile lor daca nu ati inteles ce anume se posteaza in acele categorii.

Intr-adevar, daca doriti sa postati un tutorial despre programare, nu va voi sanctiona daca alegeti sa il postati la "Tutoriale Romana/Engleza" sau "Programare", din simplul motiv ca se incadreaza in ambele categorii si in plus este si ceva util care ajuta membrii forumului. Insa daca veti posta toate prostiile anapoda veti fi avertizati.

Inca o data, putina atentie inainte de a posta.

Link to comment
Share on other sites

Majoritatea vad ca sunt foarte multi in offtopic si aleg sa posteze acolo problema. Cred ca ar fi bine ca pentru a posta la offtopic membrii sa aiba macar 50 de posturi, pentru ca, dupa ce s-a inregistrat cineva nou pe forum, zice un Salut, si apoi se afunda in offtopic.

Nu mai zic de caterinca de doi lei, care se petrece tot la offtopic.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...