Jump to content
alexarpad2003

Iphone 4g 32 gb

Recommended Posts

Posted

Am tot vazut anunturi de vanzare Iphone 4G 32 GB la preturi mult sub piata, aduse din America. Care e faza ? Am pe cineva care este in New York acuma si am rugat-o sa-mi caute si a gasit la 1000 de dolari. Dar tot mi se pare mult.

Care stiti de unde le cumpara mai exact si sub ce forma (contract, etc).

Posted

Mai asteapta . Pana la Craciun o sa apara si la vodafone si la cosmote .Cosmote sigur va face o oferta agresiva sa omoare concurenta , fac pariu ca o sa-l dea si neblocat.

"Cele mai recente Comunicate de pres?

22/11/2010

COSMOTE Romania va lansa iPhone 4

COSMOTE va lansa iPhone 4, cel mai subtire smartphone din lume, cu cea mai mare rezolutie a ecranului disponibila pana in prezent la un model de telefon, in Romania, in urmatoarea perioada. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati http://www.cosmote.ro/iphone. Mai multe informatii despre iPhone 4 sunt disponibile la www.apple.com/iphone."

Posted

sincer am vrut sa imi iau si eu idiot phone 4 de pe 123gsm.ro dar m-am gandit mai bine...modelele astea sunt alea controversate care daca le ti nu stiu cum in mana...pierzi semnal...

sincer mai bine astept alt lot decat sa dau o caruta de $ pe un telefon care face figuri din start...cu toate ca poate imi dau ei husa aia magica...2g`u inca ma mai duce

-acelasi sfat vi-l dau si voua...mai bine wait..