alexarpad2003 Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Am tot vazut anunturi de vanzare Iphone 4G 32 GB la preturi mult sub piata, aduse din America. Care e faza ? Am pe cineva care este in New York acuma si am rugat-o sa-mi caute si a gasit la 1000 de dolari. Dar tot mi se pare mult. Care stiti de unde le cumpara mai exact si sub ce forma (contract, etc). Quote
immun3 Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 asta e pretul in america... si 3gs era undeva la 700 $ acum 1 luna,incearca la orange ,acolo au preturi bune la telefoane Quote
daatdraqq Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Se face abonament la ATT si se da teapa . E 199 de dolari la abonament ala de 16 gb .Se cumpara cu cc-uri naspa . Quote
alexarpad2003 Posted November 28, 2010 Author Report Posted November 28, 2010 Am gasit pe okazii la 650 de euro nou tot pachetul. Si tipul il trimite prin posta cu posibilitatea de a verifica coletul. Plm mi sa nu fie tzeapa, sa fie replica bine facuta. Quote
daatdraqq Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Mai asteapta . Pana la Craciun o sa apara si la vodafone si la cosmote .Cosmote sigur va face o oferta agresiva sa omoare concurenta , fac pariu ca o sa-l dea si neblocat."Cele mai recente Comunicate de pres?22/11/2010COSMOTE Romania va lansa iPhone 4COSMOTE va lansa iPhone 4, cel mai subtire smartphone din lume, cu cea mai mare rezolutie a ecranului disponibila pana in prezent la un model de telefon, in Romania, in urmatoarea perioada. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati http://www.cosmote.ro/iphone. Mai multe informatii despre iPhone 4 sunt disponibile la www.apple.com/iphone." Quote
Jester Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Daca vrei preturi acceptabile atunci orienteaza-te spre Franta, mai exact Paris. Daca ai cunostinte pe-acolo cu siguranta s-ar putea sa te ajute. Quote
greerasu_tony Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 .Se cumpara cu cc-uri naspa .si il trimit acasa la bunica ca sa nu te ia garda? sau fugi cu telefonul Quote
daatdraqq Posted November 29, 2010 Report Posted November 29, 2010 si il trimit acasa la bunica ca sa nu te ia garda? sau fugi cu telefonul Nu ma , trage cu cardu direct in magazin . Il ia pe loc . Sau prin curierat cu date naspa . Quote
Marius Cristian Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 pai iti poti da seama foarte usor daca e replica.In primul rand au camera vga.Sunt facute dintr-un material de-ti vine sa vomiti.Urmareste aici si o sa-ti dai seama ca n-ai cum sa confunzi o replica cu un original: Quote
yceman Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 sincer am vrut sa imi iau si eu idiot phone 4 de pe 123gsm.ro dar m-am gandit mai bine...modelele astea sunt alea controversate care daca le ti nu stiu cum in mana...pierzi semnal...sincer mai bine astept alt lot decat sa dau o caruta de $ pe un telefon care face figuri din start...cu toate ca poate imi dau ei husa aia magica...2g`u inca ma mai duce-acelasi sfat vi-l dau si voua...mai bine wait.. Quote
123GSM Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 @Yceman poti cumpara cu incredere iPhone 4 intrucat doar primul lot de telefoane au avut problemele respective, pe care Apple le-a remediat intre timp. Daca vrei sa ti-l faci cadou de sarbatori il poti achizitiona de mai jos (avem si o reducere) :>iPhone 4 32GB | Pret | Apple iPhone 4(G) Quote