Oust Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 (edited) Sters - Nu respecta regurile forumului.Multumesc. Edited July 9, 2011 by Oust Quote
xZu Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 S-a mai incercat ceva asemanator tot cu acelas nume ( Romania Webmasters ) si are succes , tu cu astia ar trebui sa 'concurezi daca vrei ceva fain.1. Nu-mi place ca-i PHP-Fusion, rly' php-fusion suge daca n-ai destul timp si rabdare ptr. el2. Nu-mi place cum ai ordonate stirile3. Chestia cu restrictiile ptr. a vizualiza tutorialele tre' sa-ti faci cont e naspa,dupa mine,nu cred ca-si va face cineva cont ptr. astaIn rest,e fain(cu mici exceptii pe care nu le mai insir),sa ai bafta cu el. Quote
Oust Posted December 3, 2010 Author Report Posted December 3, 2010 (edited) Inca nu am ajuns la cunostintele de programare php , eu stiu sa modific pe aici pe acolo , dar promit cand voi invata calumea sa fac , voi face un cms personal. Tu spui sa las totul free ? adica sa nu se inregistreze nimeni doar daca vrea sa posteze ceva? La stiri o sa lucrez. Multumesc.EDIT : Cine a mai deschis Romania Webmasters? poate zici de www.********.ro dar nu cred , care tot al meu a fost dar a fost suspendat.S-au zici de phpromania s-au cwr ? Edited July 9, 2011 by Oust Quote
sharkyz Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 1.Titlu de la stirii nu este linkable...adica nu poti da click pe el...2.Stirile nu sunt organizate bine3.La forum ar trebuii sa dai acces gratuit si sa pui restrictie doar pe link-uri si fisiere atasate.4.Schimba phpfusion cu wordpress si phpbb sau joomla cu ipb... Quote
Oust Posted December 12, 2010 Author Report Posted December 12, 2010 (edited) Am bagat Wordpress, astept pareri, in curand voi face si seo, dar dupa ce imi va pune administratorul htaccesul in directoriu. Edited July 9, 2011 by Oust Quote
Quid Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 ma bucur ca ai pus wordpress pune o tema profesionala sper sa fie un site cu o nisa aleasa !!! pentru ca te adaug in reader Quote
Oust Posted December 16, 2010 Author Report Posted December 16, 2010 (edited) Am pus alta platforma, wordpress se misca de cacat. ) Caut staff. Edited July 9, 2011 by Oust Quote
Oust Posted December 16, 2010 Author Report Posted December 16, 2010 Am vrut sa imi fac eu "damblaua", atunci in ce sa transform website-ul ? Astept idei. Quote
Quid Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 poi nu am ideie ce ai putea sa faci trebuie sa o iei prin eliminare !! siteuri de optimizare sunt de programe toate astea sunt directoare sunt ehe la greu forumuri , milioane habar nu am , fa ceva unic, o comunitate , din ce vad eu acum cam asta ai de gand dar fa ceva sa inveti lumea, sa se educe intre ei , chestii interesante, webdesign, tutoriale, chestii de astea care putini le stiu. daca e te ajut , dar nu stiu cum succes Quote
Oust Posted December 16, 2010 Author Report Posted December 16, 2010 Multumesc pentru sfaturi, mi-a venit o idee destul de stralucita, va voi arata dupa ce voi termina "proiectul", am vorbit cu google mi-a zis ca mai sunt site-uri de acest gen,dar nu sunt prea multe informatii despre instalarea programelor, etc.Deocamdata voi face un subdomeniu, iar cand voi avea bani de un domeniu .eu s-au altceva mai ieftin voi cumpara, daca are cineva domenii gratuite si poate face un gest caritabil... Quote
cmiN Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Daca trece unu cumva de filtru si merge exploatat un rfli / lfi (imi place parametrul ala dar poate fi periculos ) ? Quote