TBone Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Oameni buni de azi imi dau demisia din acest domeniu, de azi nu ma mai bag la hack si nu voi mai hackui nimic, poate ati inceput sa ma indragiti dar asta e, nu va ganditi ca e neaparat din cauza telefonului primit, oricum inregistrarile (de pe telefon) de azi vor fi investigate de o buna cunostinte care lucreaza la sri (nu va ganditi ca e o gluma ca asta e adevarul) dar m-am gandit mai bine si mi-am dat seama ca trebuie sa incetez aceasta activitate.Cu drag tovarasu vostru, T-Bone Quote
Aft3rDark Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Bravo,cred ca e cea mai buna alegere .Love you ,bleah Quote
TBone Posted June 3, 2006 Author Report Posted June 3, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("d!G!t@L_hPo6")</div>si la ce te-ai gandit?  :?mai exact? nu m-am gandit la nimic, astept ca cunostinta mea sa afle de unde provin acele apeluri telefonice si sa aflam ce persoana m-a amenintat si a facut ux de fals (a pretins ca e o firma care nu e), ma apuc de ce m-am apucat pana acum (photoshop) si alte chestii care nu-mi aduc rele Quote
cAsy Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Da .. macar ca semn de bun ramas dezvaluie si tu niste secrete de hack ale celor mai noi versiune de phpBB, etc. Quote
impure Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 poti veni cu mine sa invatam cat mai mult despre design dami semn pe mess si eu imi dau demisia voi ramane la web design si totul ce apartine grafica Quote
Icarius Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 sper ca vei ramane sa ne inveti in continuare, stii u:"just for educational purpouse" Quote
Smiley Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 pakat , incepusem sa te iubesc (glumesc) . Asta ete . bafta in cei vrei sa faci ... Quote
Thunder Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Pacat Oricum macar stai in scop Educativ Quote
BlueZet Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 daca u te lasi t-bone ma las si eu...we were a team Quote
Fatal1ty Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 hmmmmmmmhai ma ca nu te lasi :@sau ...tu chiar te lasi ? :@ Quote