IliePalarie Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Pentru ca este adevarat ce ai facut milogule ! l'ai pus pe osyk sa modifice tot sau cum il cheama deasta a dat edit la toate posturile ! Hai dute cu bine ca nu am chef sa imi iau ban pentru un cacat de om care e smecher pe net Quote
Marian Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Pentru ca este adevarat ce ai facut milogule ! l'ai pus pe osyk sa modifice tot sau cum il cheama deasta a dat edit la toate posturile ! Hai dute cu bine ca nu am chef sa imi iau ban pentru un cacat de om care e smecher pe net Uite conversatia si spune-mi unde m-am milogit??BUZZ!!!Marian: bai sclavRo OsyK: ce vrei ba?Marian: ce mm zici ca am dat eu deface la ala?Ro OsyK: ce ppizda matii imi zici mie sclavMarian: si vezi cum vb sclavule.Ro OsyK: Cand inveti sa vorbesti frumosRo OsyK: Voi vorbi si eu frumosRo OsyK: pana atunciRo OsyK: ai grija de tineMarian: OkMarian: ma zi-mi si mie te rog frumos ce e cu pagina aiaMarian: Ca nu eu am dat defaceRo OsyK: Ok, imi cer scuze ca am facut postul ala, dar erau initialele tale.Ro OsyK: ca am facut replay'ul tauRo OsyK: ala* in legatura cu tineRo OsyK: Singura problema a fost ca erau initialele tale, tbo-s si dupa siteul razipenetRo OsyK: M-am gandit direct la tbo-s, Marian + reclama la razipe.netRo OsyK: Fara suparareMarian: ok..Marian: sterge postul alaRo OsyK: okRo OsyK: Marian: sau editeaza-lRo OsyK: ramanem in conferintaRo OsyK: am editatRo OsyK: e bun?Marian: Marian: data viitoare informeaza-te si tu mai multRo OsyK: Se pot rezolva probleme pe o cale amiabila...Ro OsyK is typing...Bookmark Quote
Guest Sicko Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Mai baieti mai mai iesiti si voi din casa, o fata ceva o vrajeala.@marian trebuie sa te cobori la nivelul lui?@IliePalarie dute`n plm esti la gradinita? Tu ai impresia ca moderatori is pe post de educatoare? Vii pe forum si te arzi in talente , aduci ofense membrilor cu vechime pe forum si dupa fugi la mamica cand incepi sa ti-o iei peste bot. Quote
Marian Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Urat. Ve-ti ramane virginice idiot esti ma...Nu vorbi fara sa cunosti persoanele. Quote
Nytro Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Ban amandoi 2 zile, sa va mai calmati. Quote