IzCreative Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 Bun , sa incepem . Cred ca fiecare de pe acest forum a avut MACAR odata problema cu acest Windows Genuine . Este un soft implementat de cei de la Microsoft anti-hack Windows . Eu sincer , m-am confruntat de foarte multe ori si nu gaseam absolut nici o rezolvare , pana am gasit asa zisul RemoveWAT . Probabil foarte multi stiti de el , dar poate sunt si care nu stiu , asa ca am sa-l pun aici spre dow. , poate foloseste cuiva .Dow AICI , sau mai simplu , gugaliti "Remove Wat" ca sunt jde mii de variante . Bafta . Quote
Alexander33 Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 @off:Hai sa va zic eu de ce ati ajuns in aceasta situatie aceea care au instalat aplicatia...Pot fi mai multe motive:1.Din graba (Next,Next Next fara sa citesti un cuvant)2.Din prostie(adica stii ca nu il ai Genuine dar tu tot instalezi tool-ul sau il descarci de pe site-ul lor)3.Din neatentie(adica dai custom si nu deselectezi acel tool)este vorba de Automatic Updates! @On:Un program interesant dar vad ca scrie ca este outdated... Quote
ripoff Posted December 8, 2010 Report Posted December 8, 2010 Asta si pentru vista home premium WinVistaA.zip Quote