robertutzu Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 The Zeitgeist Film Series Gateway | Zeitgeist: The Movie, Zeitgeist: Addendum, Zeitgeist Moving Forwardva convins sau nu cu argumentele prezentate?Daca nu va-ti uitat mare pacat...uitati-va ca veti ramane uimiti de ce vedeti!....e ceva care ma impresionat prin argumente...eu fiind un om bazat mai mult pe logica&argumente solide si nu pe zvonuri!The Zeitgeist Film Series Gateway | Zeitgeist: The Movie, Zeitgeist: Addendum, Zeitgeist Moving Forward Quote
Gonzalez Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 Primul Zeitgeist mi-a placut, astept pe acesta sa vad cum e. -Gonzalez Quote
razer_krait Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Am vazut si eu unul dintre filme (doar acum am aflat ca-s mai multe , daca nu-s dati-mi in cap) si m-a convins cu totul , despre illuminati si despre toate lucrurile ciudate (cum ar fi 11 septembrie ) , toti suntem marionetele lor (dupa ce m-am mai documentat am vazut faza cu cipurile 666 , daca o sa fie asa nimeni nu-si poate cumpara nimic fara sa aiba cip-ul ala in mana).Uitati-va la film , va recomand daca sunteti curiosi de chestii de-astea. Quote
crs12decoder Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Acum.. mai e si treaba aia cu adunarea bancnotelor RON500 RON+100 RON+ 50 RON+ 10 RON+ 5 RON+ 1 RON-----------=666 RONSi mai bagi si bancnota de 200 RON si toata treaba pica Quote
phreak Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 xkcd: Conspiracy TheoriesZeitgeist I - in mare parte .. povesti .De la addendum incoace a luat-o pe drumul cel bun . Lasati masoneriile si numerele diabolice ca va gasesc maine poimaine la spitalu de nebuni . Problemele din lumea asta sunt mult mai putin satanice si mult mai mult corelate cu prostia umana si somnul adanc in care suntem ca si specie de cateva milenii .Daca va intereseaza sa SCHIMBATI ceva si nu sa mancati cacat pe forumuri de 666 si ce naspa e lumea in care traiti asteptand ca milogii sa vina isus sa va conduca pe calea cea buna , atunci cititi si implicati-va in http://www.rbefoundation.com/ . Quote