Jump to content
robertutzu

The zeitgeist! Ce parere aveti?

Recommended Posts

Posted

The Zeitgeist Film Series Gateway | Zeitgeist: The Movie, Zeitgeist: Addendum, Zeitgeist Moving Forward

va convins sau nu cu argumentele prezentate?

Daca nu va-ti uitat mare pacat...uitati-va ca veti ramane uimiti de ce vedeti!

....e ceva care ma impresionat prin argumente...eu fiind un om bazat mai mult pe logica&argumente solide si nu pe zvonuri!

The Zeitgeist Film Series Gateway | Zeitgeist: The Movie, Zeitgeist: Addendum, Zeitgeist Moving Forward

Posted

Am vazut si eu unul dintre filme (doar acum am aflat ca-s mai multe , daca nu-s dati-mi in cap) si m-a convins cu totul , despre illuminati si despre toate lucrurile ciudate (cum ar fi 11 septembrie ) , toti suntem marionetele lor (dupa ce m-am mai documentat am vazut faza cu cipurile 666 , daca o sa fie asa nimeni nu-si poate cumpara nimic fara sa aiba cip-ul ala in mana).

Uitati-va la film , va recomand daca sunteti curiosi de chestii de-astea.

Posted

xkcd: Conspiracy Theories

Zeitgeist I - in mare parte .. povesti .

De la addendum incoace a luat-o pe drumul cel bun . Lasati masoneriile si numerele diabolice ca va gasesc maine poimaine la spitalu de nebuni . Problemele din lumea asta sunt mult mai putin satanice si mult mai mult corelate cu prostia umana si somnul adanc in care suntem ca si specie de cateva milenii .

Daca va intereseaza sa SCHIMBATI ceva si nu sa mancati cacat pe forumuri de 666 si ce naspa e lumea in care traiti asteptand ca milogii sa vina isus sa va conduca pe calea cea buna , atunci cititi si implicati-va in http://www.rbefoundation.com/ .