n0name Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 (edited) Ma numesc Alex, am 18 ani si sunt din Mangalia.Clasa a 12-a la Colegiul Economic.Pasionat de scufundari, arheologie si calculatoare.Imi plac filmele si muzica buna.La limbaje de programare si ce se mai invata la informatica sunt 0 ( zero). Am avut parte numai de profesori care nu aveau chef de ore sau care nu se pricepeau la asa ceva. Din acest motiv am facut numai documente in word si excel. Edited December 12, 2010 by n0name completare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 salut,bine ai venit,frumoasa descriere,ba chiar si pasiunile...apuca-te de treaba:* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 bine ai venit D: te sfatuiesc sa incepi cu un limbaj de programare usor (daca vrei sa inveti programare) si sa tot evoluezi, daca nu ai facut chiar nimic nimic cauta pe google despre pseudocod, nu poti face nimic cu el concret dar te ajuta mult sa inveti sa gandesti algoritmic D: si din el poti traduce in orice alt limbaj de programare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0name Posted December 12, 2010 Author Report Share Posted December 12, 2010 Multumesc pentru primire !Din pacate chiar nu am facut nimic in atatia ani de informatica. Acum descarcam o arhiva postata pe forum de catre Nytro in threadul "Carti, cursuri, tutoriale". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VsubV Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 welcome >< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...