Jump to content
SENEQ_o

Ajutor lcd leptop

Recommended Posts

Am stat pe leptop vreo 5 ore si deodata s-a stins ecranu , s-a facut negru ca si cum as da fn+f5(lcd off) si nu mai merge de nici un fel sa il aprind. Leptopul merge in sensul ca am pus ecranul de la calculator si se vede imaginea dar ecranul de la leptop ramane negru .

Pe ecranul de la leptop se vede imaginea f putin ( doar culorile f deschise abia ca se deosebesc de negru) ... cred ca e la lampa . A schimbat cineva lampa de la ecranul lcd de la leptop ? Cam cat costa ? ... Astept pareri sau informatii ...

ps: am incercat sa scot bateria si sa tin apasat pe butonul power(60 sec) dar nu ajuta.

1) in limba romana se scrie LAPTOP sau NETBOOK

2) e foarte probabil sa ti se fi dus integratul care se ocupa cu controlul imaginii la LCD... recomandarea mea e sa il duci la service (daca mai e in garantie cu atat mai bine) si sa iti salvezi ce mai ai pe el ca e posibil sa ti-l schimbe cu unul nou

3) la mine laptopurile stau aprinse nonstop luni intregi si nu au probleme, din cand in cand mai sare temperatura daca fac prea multe pe ele si atunci trebuie sa il opresc (ca altfel se opreste el singur ca are protectie) dar in rest nu are treaba cu ecranul...

de ce esti asa de atacat mai "vant de foc" ? ... stiu cum se scrie ... mi-a atras atentia si birkoff si apoi am scris tot cu "e" ca asa imi place mie ai vreo problema ? poate vroiam sa se indexeze cu "leptop" !

Am intrebat cat costa sa schimb lampa ce plm ma faci tu "retardat" ? ti-a luat foc creieru?