Jump to content
IliePalarie

Sunt un cocalar si am fost prins in stealer!

Recommended Posts

Posted (edited)

II DAU LA MUIE LU PRIETENU MEU ODIX ! BAGAMI-AS PULA IN FAMILIA LUI !

invata sa minti nu ca am picat in stealer puteai sa zici ca ai avut acces la oh ai fost administrator si mi-ai furat si 30 de mii de logouri printre care contu asta era acolo .

Nustiu daca e odix dar tot imi bag pula in rasa masii

Edited by IliePalarie
stealeru puli mele invata sa minti
Posted
Salut eu sunt marele hacker de pe onlyhack. Sunt un parlit si am 20 de motociclete 15nspe mii de calculatoare si ma laud ca stiu php, cand de fapt eu stiu sa instalez phpnuke. Mai am un nick pe forum extremcs2, deci cred ca ma cunoasteti.

Congratz.

..cine oare?

Asa si care este faza? De ce sa ne intereseze pe noi cine esti tu? Opinia mea este ca esti un nimeni. Inteleg ca este caterinca, dar una de cacat.

Posted
Salut eu sunt marele hacker de pe onlyhack. Sunt un parlit si am 20 de motociclete 15nspe mii de calculatoare si ma laud ca stiu php, cand de fapt eu stiu sa instalez phpnuke. Mai am un nick pe forum extremcs2, deci cred ca ma cunoasteti.

Congratz.

..cine oare?

Eu propun sa ne suga masa, prietena lui, sora lui si el si dupaia sa jurizam, sa facem clasament. La masa sa-i dam for de varsta, la sora-sa for de frate prost, si la pret(i)etena lui -10pt, ca asculta un fraier, care-i povesteste de ceva ce nu intege ce spune nici el, in loc sa "beep" adica sa p fu`` si sa dea lim``, iar lui capace.

Posted

Dragii copii IMI BAG PULA IN VOI IN MOD SISTEMATIC PE SISTEM , daca mai floodati cu threaduri de tot cacatu...

Pe cine intereseaza cearta voastra de copii infecti NIMENI.

Pe bune mai bine stateam cu BAN decat sa va vad pe vi mai putani retardati.

Vas lua parintii la PULA ca va lasa la PC atata.