bcman Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Eu folosesc Windows Server 2008 R2 Standard x64 original. De aceea imi fac tot timpul update-urile. Ieri, dupa o serie de update-uri de vreo 200 MB am dat restart. Am asteptat sa configureze update-urile. A facut "Prepairing to configure...", iar apoi a trecut la "Configuring 35%". A stat asa 3 secunde apoi a dat o eroare "Failing to configure". A dat singur restart. Totul bine pana am intrat in My Computer. DVD writer-ul nu apare acolo si nici cele doua BD Virtual drives pe care le-am facut cu ajutorul Virtual Clone Drive. Driver-ele nu pot fi updatate ("allready up to date") Quote
Asctor Posted December 16, 2010 Report Posted December 16, 2010 Salut,Vezi daca merge asta:Your CD drive or DVD drive is missing or is not recognized by Windows or other programsLE://Fa pasii manuali, nu rula FixIt. Quote
bcman Posted December 17, 2010 Author Report Posted December 17, 2010 Nu a mers. Am incercat pana si cu FIXIT si tot nu a mers. Incerc sa ii apelez pe cei de la M$ Quote
andr3i1 Posted December 19, 2010 Report Posted December 19, 2010 Uitate in lista de update-uri si dezinstaleaza ultimele update-uri . Sau inainte de a intra in Windows apasa F8 si incearca Last Good Known Configuration. Quote
bcman Posted December 19, 2010 Author Report Posted December 19, 2010 (edited) Nu stiu daca va merge cu uninstall update. Eu cred ca a fost un crash in timpul instalerii si ca nu e vina update-ului (ca e instalat), dar "incercarea moarte n-are."//Exact ce am spus, am dezinstalat toate update-urile din 15/16 decembrie (data la care am intampinat problema) si nimic. As folosi functia de suport de pe siteul MS, dar trebuie un anumit cod, eu avand licenta prin dreamspark, neavandu-l. Le voi trimite probabil un email. Edited December 19, 2010 by bcman Quote