Gabriel87 Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Lillian Lowe are sapte nepoti si 13 stranepoti, iar la o familieatat de numeroasa batrana avea nevoie de Facebook pentru a pastralegatura cu intreaga familie.Rudele acesteia cred ca Lillian, care peste doua luni va implini104 ani, este cea mai batrana utilizatoare a site-ului desocializare accesat de 500 de milioane de persoane din intreagalume.Si cum Ivy Bean, incoronata cea mai batrana utilizare a site-ului amurit in somn la varsta de 104 ani, Lillian ar putea castigadetasat locul ramas vacant.Batrana a declarat ca e cea mai mare fana a site-ului Facebook."Iubesc Facebook-ul. Este un mijloc de informare minunat, dartrebuie sa recunosc ca e si o mare pierdere de timp. Sunt o multimede alte lucruri pe care le-as putea face decat sa stau in fatacalculatorului. Sunt utilizator de cateva saptamani si imi accesezcontul cam de doua ori pe saptamana. Am in jur de 30 de prieteni,iar pentru moment folosesc iPad-ul unuia dintre nepoti, dar vreausa-mi cumpar unul doar pentru mine", declara Lillian. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
just-for-funn Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Ms, ii trimit o cerere de prietenie ca an nevoie de vecini pe CityVille Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 a dracu de baba cum arata la 103 ani....iti dia seama 2 razboaie mondiale...a vazut toate lucrurile de la prototip la produsul finit.Vezi evolutia masinii etc.Acu' 80 de ani dadea cu sapa in gradina acu da cu sapa pe farmville Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stunter Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 a vazut atatea chestii la viata ei, atatea lucruri ale barbatiilor atatea modele =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny5 Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Femeie binecuvantata cu ani multi pe acest pamant ... care o fi fost secretul longevitatii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 E vorba de genetica in mare parte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny5 Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 si voia sau planul lui Dumnezeu ...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 imi fac un user Black Death si o bag la friends:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...