xplosive Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Sa presupunem prin absurd ca vreau sa imi fac un site, din care sa imi vina bani. Pe ce ar putea sa vina fara sa poate fii urmariti. Am inteles eu ca daca vin pe paypal nu te poate urmari...o sugestie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 cine ti-a zis ca nu sunt urmariti?) te inseli,si tu si cel ce ti-a zis.toti banii din lume,sunt urmariti,toate tranzactiile ,totul este urmarit in ziua de azi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moise911 Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 cea mai buna solutie e sa-ti vina prin libertyreserve. folosesti sox ca sa te loghez pe cont si poti face cont cu date fictive. banii din libertyreserve ii poti scoate foarte usor with no traces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokil Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Scoate fara griji de pe paypal...cont fictiv apoi transferi in contul real.. nu se baga ei pentru 5..6 $ cati o sa faci pe luna din site... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xplosive Posted December 23, 2010 Author Report Share Posted December 23, 2010 u crezi ca eu vb de 5-6 dolari? vb de cv mii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Pai din cate stiu eu in paypall poti pastra maxim 1000$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
souL Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Unui prieten i-a fost blocat contul pentru "cateva luni" (asa spun ei) deoarece a depasit 1800€. A trebuit sa-si faca alt cont.Note:Daca ai cont neverificat poti stoca doar 200$Daca il ai verificat se pare ca poti maxim 1800$.Nu inteleg de ce nu merge mai mult de-atat. Tipul nu se ocupa cu prostii, primea de la o singura persoana pentru serviciile prestate legal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xplosive Posted December 24, 2010 Author Report Share Posted December 24, 2010 ma si 200 daca pot stoca..si sa ii pot extrage fara sa ma stie nimeni e superb. Sau alta modalitate..daca mai este Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewind Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 vorbe... vorbe spuse prea usor.... rtfm... adica paypal are limita pentru romania la 500 euro/tranzactie/ridicare numerar, sau 2500 euro lunar(depinde de cont).Cititi dreak term&bullshit, si dupaia intrebati, ca va faceti de rasu lumii! cu intrebari de doi bani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xplosive Posted December 25, 2010 Author Report Share Posted December 25, 2010 te referi la cine firewind ca nu inteleg? eu am zis ce am auzit, sperand ca voi gasi o solutie, in cazul in care paypal nu ar fi fost. Dar daca esti atat de incapabil sa nu intelegi atata lucru, go play solitaire pls ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...