Jump to content
xplosive

[intrebare]paypal

Recommended Posts

Posted

Sa presupunem prin absurd ca vreau sa imi fac un site, din care sa imi vina bani. Pe ce ar putea sa vina fara sa poate fii urmariti. Am inteles eu ca daca vin pe paypal nu te poate urmari...o sugestie?

Guest User Name
Posted

cine ti-a zis ca nu sunt urmariti?:))) te inseli,si tu si cel ce ti-a zis.toti banii din lume,sunt urmariti,toate tranzactiile ,totul este urmarit in ziua de azi!

Posted

Unui prieten i-a fost blocat contul pentru "cateva luni" (asa spun ei) deoarece a depasit 1800€. A trebuit sa-si faca alt cont.

Note:

Daca ai cont neverificat poti stoca doar 200$

Daca il ai verificat se pare ca poti maxim 1800$.

Nu inteleg de ce nu merge mai mult de-atat. Tipul nu se ocupa cu prostii, primea de la o singura persoana pentru serviciile prestate legal.

Posted

vorbe... vorbe spuse prea usor.... rtfm... adica paypal are limita pentru romania la 500 euro/tranzactie/ridicare numerar, sau 2500 euro lunar(depinde de cont).Cititi dreak term&bullshit, si dupaia intrebati, ca va faceti de rasu lumii! cu intrebari de doi bani.

Posted

te referi la cine firewind ca nu inteleg? eu am zis ce am auzit, sperand ca voi gasi o solutie, in cazul in care paypal nu ar fi fost. Dar daca esti atat de incapabil sa nu intelegi atata lucru, go play solitaire pls ms