cosminn93 Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Salut !Mi-a zis nu stiu ce baiat pe mess ca un hacker a fi furat informatii secrete de la americani si va dati seama ca cica vrea sa ii ia garleju Acum nu stiu in ce stat e si iar fi dat vrun mil de lire sa zica secretele !Un link ceva sa ma informez sau e o cacialma ...? Quote
adonisslanic Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 156 de posturi si tot analfabet esti Quote
cosminn93 Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 Ba taci in morti mati esti ratat?Nu vezi ce semnatura ai "Nu dati banii pe prostii, luati Ubuntu la copii "1. E copiata de alti mai smecheri si ti-ai pus`o si tu sa fi mai smecher2. nici nu sti ce e ala ubuntDoar am intrebat nu trebuia sa ma sugeti toti de pula .....te incalzeste mai mult daca ai +1 post ? Quote
Vlachs Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 sincer vreau sa fac postul asta pentru ca tu esti idiot si vreau sa il fac pe nytro sa il citeasca sa vada cat de idiot esti tu, deci nytro sarbatori fericite Quote
adonisslanic Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 O_o si eu o facusem din capul meu... trebuie schimbata semnatura deci...ca atrage prea multi analfabeti in lumea minunata a kernelului linux ) Quote