Oust Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 YouTube - L.A. - Ochii taiUite ma ca si Romanii cantau manele, si sunau binisor, acum s-au bagat toti ciobanii, si tiganii sa cante ei manele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Albastros sau Generic Special au cantat pentru prima data manele pe vremea cand 3 sferturi din cei de pe forum nu se nascusera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klan Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 romica puceanu cand nu prea erau filmari color Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 romica puceanu cand nu prea erau filmari color super , ce frumoase erau manelele atunci , nu acum , "sunt boss,galactic,mafiot,am banii" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depanatorul Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 nu prea sunt manelisti pe RST mai bine ascultam TIganeasca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oauzor Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Eu as pune problema altfel, si anume, cine va canta ultima manea si cand se va intampla aceasta minune? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
datdraq Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Manelele si Nelu Ploiesteanu merg la sprit . Parerea mea e ca se face prea mult tam-tam pe acest subiect . Fiecare asculta ce vrea si ce-i place .Nu are legatura cu nivelul de inteligenta sau treapta sociala pe care te situezi .Victoras Ponta asculta in masina Parazitii dupa care merge in parlament . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted December 29, 2010 Author Report Share Posted December 29, 2010 Manelele si Nelu Ploiesteanu merg la sprit . Parerea mea e ca se face prea mult tam-tam pe acest subiect . Fiecare asculta ce vrea si ce-i place .Nu are legatura cu nivelul de inteligenta sau treapta sociala pe care te situezi .Victoras Ponta asculta in masina Parazitii dupa care merge in parlament .Hahaha, mai era unul tot asa, de ex , Pavel Stratan asculta tot Parazitii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slym Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Oust, mata de prin 1998 a inceput sa`mi cante la flaut.Sa-mi bag pula in mata, daca tu intelegi pentru ce mortii matii e forumu` asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3ativ Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 @Slym: Mai citeste odata categoria unde a fost postat topicul si nu te mai lega aiurea de om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slym Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Off-topic in mm, dar CE TEMA ARE FORUMUL ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr3ativ Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 scz de off Slym tu vezi in toate topicurile doar securitate, hack si cum sa te imbogatesti peste noapte? Mai iesi si tu din casa, mai cizeleaza-te...Si alt limbaj inafara de cel de cartier nu stii sa folosesti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartus_C Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Cr3ativ cand apar "zei ai internetului" de genul asta raspunde-le ca un domn- adica lasa-i sa vb singuri;Am invatat asta din propria experienta, este prea multa bataie de cap pt NIMIC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...