paxnWo Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Primele victimeDa, trackerele e sigure | ARHIBLOG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 De ce a primit doar el avertizarea?Nu cred ca a fost singurul care a descarcat acel film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinegvs Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 1. xxxxx?2. de unde are mail`u?3. hai sa fim seriosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStar Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Pe prosti ii pacalesti cu prostii:)) Ce vreau sa spun este ca sunt si persoane care descarca prin torrente si nu stiu prea multe chestii despre IT, deci cand vad un mesaj de genul se sperie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 nu e ilegal sa downloadezi (la noi) e ilegal sa dai share Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
night Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 nu e ilegal sa downloadezi (la noi) e ilegal sa dai shareIn momentul in care downloadezi un torrent esti automat si seeder pentru bucatile pe care le iei. Chiar daca dupa ce ai terminat, il stergi / opresti uploadul, tot ai fost "uploader" in toata perioada in care ai descarcat.In alta ordine de idei, in toata America nu cred c-au fost 10 cazuri care sa se termine cu sentinte definitive pentru asa ceva, deci nu m-as speria prea tare de jurisdictia industriei muzicale americane intr-o tara de lumea a 7-a. ISP-ul e obligat sa-ti forwardeze mailul ala, ca sa para ca muncesc la oprirea pirateriei. In cel mai rau caz, daca mai primeste asa ceva, poate sa bage clasicul: "Vai, dar n-am stiut, am avut virus, dar acum mi-am cumparat antivirus cu licenta, si gata, am scapat de troieni".Off-topic: Chiar nu cred ca e cazul sa mai dezbatem chestii aparute pe la marii bloggeri din Topu'La Zelist, pentru ca inteligenta nu e punctul lor forte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...