Graphik Posted December 30, 2010 Report Posted December 30, 2010 In America intervin echipele SWAT daca tai porcul de sarbatori! ~ Groapa cu prosti : Un blog cu filme si poze funny Quote
LLegoLLaS Posted December 30, 2010 Report Posted December 30, 2010 cu cacat au taiat porcu ala ca e plin ))pariu ca nu e taiat de vreun roman:)) Quote
datdraq Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Luam viata animalelor ca sa ne satisfacem foamea si scriem in biblie ca asa a lasat D-zeu ca sa ne gasim o scuza .Mai facem si un spectacol din asta (vezi obiceiurile de la tara cu taiatul porcului ) . Suntem rasa "superioara" , vai de pula noastra , asa o sa fim si noi la randul nostru sacrificati .Cine refuza sa bage cutitul in porc e considerat "fetita" .Cine baga cutitul in animale si umple curtea de sange e considerat "barbat" .Trist .Daca vedeti cum se taie o vaca /cal in abator nu o sa mai mancati niciodata carne .De miei nu mai zic . Quote
dragosh1904 Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 @dat ok si cum ar trebui?intai anesteziate..da stiu e naspa dar cam asta e scopul lor ..pentru ca suntem in lantul trofic deasupra lor..ps mortal:))si mai ales aia cu loganu si cu porcu si cu taiatu in strada chiar ca aia sunt nebuni..imi aduce aminte de o faza dintr un film cand taiau aia porcu in apartament:)) Quote
datdraq Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 @dat ok si cum ar trebui?intai anesteziate..da stiu e naspa dar cam asta e scopul lor ..pentru ca suntem in lantul trofic deasupra lor..Mi-ar placea sa nu mai fim dependenti de sangele unei fiinte vii . Quote