Jump to content
takko

S.E

Recommended Posts

Posted

Prima oara iti faci un hi5 de fata,gasesti pe net niste poze cu o gagica cat de cat buna,ii dai friend request pe hi5 si daca iti accepta incepi sa vrajesti cu el,dupaia vb cu el pe mass si ii zici uite o poza sexy cu mine sau plm si defapt este un .exe de la un rat bindat cu o poza si de acum te descurci....

Posted
Vreau sa incerc ( de fapt sa si invat ceva din asta) social engineering pe unu ,am avut ceva tangente neplacute cu el! Ii stiu hi5-ul ! De unde sa incep?

Cine a inceput cu nasoliile? Daca tu, asculta sfatu lui Pax, apoi cere-ti scuze, si poa vei castiga un prieten.

Daca el, asculta de Paul, si dupa ce se face de kkt, da-i intalnire undeva, loc public, cum ar fii o statie de metrou, sau ceva asemanator, unde sunt multi oameni in trecere, chiama-ti si prietenii sa rada de prost, da-i un covrig si o dioda la un aurolac/boschetar, sa se intalneasca cu ala si sa-l strige "iubito", sa planga ca " de ce m-ai parasit dupa ce mi-ai jurat ca ma iubesti, asa ar fii facut elton john? ", si asta cu voce tare, filmeaza cu telefonu si pune-l pe youtube, trimite la prietenii lui linku cu clipu, etc, adica sa-l faca de kkt in public, si in societate.Dupaia bate-l.:))

Posted

E genu' de om care s-a luat de mine fara as ii zic nimic si dupa ce a vazut ca nu prea ii merge cu mine nici scuze nu si-a cerut.Si in plus e o oportunitate sa mai invat si eu ceva nou.Va tin la curent cu ce se intampla.

Pax de la postul tau de pe hackpedia mi-a venit ideea si mi-am dat seama ca sunt metode mai curate de a "curata" pe cineva.