Jump to content

takko

Active Members
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

About takko

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

931 profile views
 1. Salut , e nevoie de cineva capabil sa stearga o pagina de facebook romaneasca , in totalitate . Mai multe detalii in privat .
 2. Care-i catch-ul? Daca sunt noi , de ce le-ai luat fara sa le folosesti? Sau au fost un cluster ceva?
 3. Ti se pare , de unde stii tu ca nu am fost si eu client , sau ca nu au fost si altii care s-au plans de serviciile lor?Iti garantez eu ca sunt suficienti si stiu ce zic.
 4. takko

  UVP?!

  Este posibil sa ai o baterie care e formata din mai multe celule, 2 in cazul tau , si ai 2 pini care reprezinta conexiunile de pozitiv si negativ si al 3-lea pin care este pinul de balansare a bateriilor .Practic cu ajutorul lui incarcatorul incarca bateria in asa fel incat intre cele 2 celule ale bateriei tale sa nu existe o diferenta de tensiune mare(+- 0.1 V).Ajuta la imbunatatirea duratei de viata a bateriei .
 5. Eu zic sa nu cumparati de la Robofun si cu atat mai mult sa nu le mai incurajati afacerea. Preturile sunt atat de nesimtite (mai mult de 50 % adaos si asta in cazurile bune).Mai sunt si alte site-uri care ofera genul de produse , chiar am vorbit cu cineva de la optimusdigital.ro sa vad daca se pot aduce cumva la un pret normal raspy
 6. Daca stii pe cineva care e bun pentru post sansele sunt ca el deja sa castige cat sa nici sa nu se uite la ofertele lor.
 7. Pot sa te ajut eu cu treaba asta , atat timp cat e ceva interesant..
 8. Nu sunt sigur la ce te referi , dar daca te referi la beacon location and tracking sigur putem sa discutam .
 9. Oferim servicii in zona Iot si hardware , aplicatii practice de monitorizare retele de senzori si noduri IoT care fac achizitie de date . Procesare de data in cloud , big data , machine learning pe datele extrase . De principiu nu facem pentru platforme hardware care nu sunt produse de noi. De asemenea solutii de genul control accces cu amprenta , electronica smart si automatizari in zona domestica si industriala de orice gen. Fara chestii ilegale: clonare , rescriere sim-uri si alte shits specifice.Toate abordarile de genul asta o sa fie raportate. Oferim consultanta , R&D pentru MVP -URI
 10. Eu , fara afisaj , reglaj din 1 in 1 sec si din 10 in 10 secunde.
 11. Atasez aici email-ul general pe care l-am trimis catre principalii sponsori. Ma numesc Moldovanu Ionut , team leader al echipei de robotica ROBOPIT. Suntem o mica echipa de robotica infiintata in anul 2013 de catre mine, dar cu rezultate foarte bune intr-un timp foarte scurt.Unul din obiectivele din acest an este ocuparea primului loc la competitia Black Sea ROV ,o competitie internationala dedicata vehiculelor subacvatice telecomandate.La editia de anul trecut ne-am clasat pe locul 1 cu echipa principala si pe locul 2 cu echipa secundara.Pentru constructia robotului subacvatic din acest an ,
 12. Ce vrei sa faci e intrebarea de 1000 de puncte ..... poti alege dintre arduino , intel galileo , placi smtf, beaglebone si inca o duzina , dar trebuie sa stii ce putere de procesare , care e destinatia proiectului , altfel e usor sa alegi gresit.
 13. Iti fac eu daca vrei - contracost.
 14. takko

  Hardware

  Antene biquad yagi pentru 2.4 Ghz -60 de lei per bucata fara connector .Daca vreti altfel vorbim.
 15. takko

  Hardware

  Vand chestii hardware si solutii embedded , voi spuneti la ce va ganditi si eu va zic cat timp si bani costa.Hardware poate insemna keylogere hardware foarte mici , remote control pentru diferite device-uri si alte nebunii la care va mai ganditi voi. Fara chestii ilegale , nu ma intereseaza la ce le folositi voi , nu o sa vand device-uri care stiu ca pot fi folosite in situatii neetice.Pm pentru orice fel de detalii.
×
×
 • Create New...