Flubber Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 Viata merge inainte, cu greu poti uita cele intamplate, ceea ce ti s-a intamplat, te marcheaza pentru toata viata, cel putin un om normal cam asa ar reactiona.N-ai decat sa lasi in spate si sa mergi inainte. Quote
paxnWo Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 (edited) later edit : am vrut sa scriu : "in primul rand n-ai trait o viata daca nu mi-ai supt mie pula ... deci topicul asta are sens abia dupa ce ma eliberez in tine si sper ca boala sa te chinuie mai rau ca oricine, jigodietu ori esti prea ratat in viata aia rea in care bate vantul si e frig, si vrei sa scrii povestioare de udat fetite, ori esti si mai ratat daca chiar ti s-a intamplatmi-era dor de topicurile incepute de cei care cauta sfaturi de viata pe rst. un singur sfat gasesti pe-aici : trebuie sa gusti pula macar o data in viata"dar m-am razgandit Edited January 1, 2011 by paxnWo Quote
go_sword Posted January 1, 2011 Report Posted January 1, 2011 deci tu ai 40 si copila avea 17 ? Quote
datdraq Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Asta-i topic de zgandarit si de observat reactii . Daca e real ce spui ,mergi la un psiholog .Daca nu e real , mergi la un psiholog . Quote