Bebee Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 La ps2 vreau sa stiu daca pot sa-l modez fara sa schimb cipu.. am auzit ca se poate cu usb.. cacat, niste linkuri ceva.Si ps3 am auzit ca se poate decoda, la noi in romania unde gasesc sa-l decodez? Quote
Alexander33 Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 ps3 nu-l decodezi ci doar poti sa salvezi jocurile originale pe hard... am eu ps3 si mai mult am inteles ca nu poti momentan despre ps2 nu cred ca il modezi fara sa schimbi cipul.... Quote
silvynho19 Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 ps2 se modeaza . iti trebuie doar "un ceva" care sa-ti citeasca respectivul card. ( modarea se face cu cardul , el contine toate fisierele .. cacat , puii mei , alea alea )Let me google that for you Quote
pr00f Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 si eu am cautat zilele astea ceva pe net, despre modarea PS2-ului fara acel cip. n-am chef sa dau banii degeaba. si am gasit asta > http://psx-scene.com/forums/f153/[tutorial]-installing-free-mcboot-through-usbextreme-hdloader-hdadvance-64832/ . se refera la modarea prin instalarea unui boot-loader prin usb. vezi tu daca te ajuta. Quote
DanISR Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 ps3 nu-l decodezi ci doar poti sa salvezi jocurile originale pe hard... am eu ps3 si mai mult am inteles ca nu poti momentan despre ps2 nu cred ca il modezi fara sa schimbi cipul....cine teo mintit cu prostia aia ?la Ps3 iti trebuie jailbreak[un stick]se cumapra de pe net , si o sa-ti mai trebuiasca un hard extern , si toate jocurile pe bagi acolo doamnee...\Pentru 3.50 nu exista inca jail break dar exista downgrade sal faci 3.45 si sa cumperi jailbreak 3.45 , dar eu zic sa astepti pe 3.50 , ca sa mearga jocurile noi gen Gran Turismo 5 Quote