Mr.Proper Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Buna seara, ma bucur nespus ca am gasit acest forum,dupa mici cercetari am observat ca sunt foarte multi oameni talentati in aceasta comunitate,dar am mai observat si altceva , parerea mea este ca comunitatea se va afunda usor ,usor cu aceste posturi cu limbaj obscen. A fost parerea mea ...Cunostinte:Putin : HTML,PHP,CSS,Foarte putin: SQLI,XSS (ma atrag foarte mult aceste tipuri de atacuri, cu timpul sper sa invat si eu) Quote
cosminn93 Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Salut !Bine ai venit !Pai mie mi se pare in regula chestia cu limbaju nu ca toti de pe alte forumuri cand zici ceva obscen vai ce ai zis :OOmg zici ca ai omorat pe cineva ..!Daca asa imi place sa vb ma opreste cineva !? Quote
-JAH- Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Ai nimerit locul potrivit ! RST.Bine ai venit. Quote
johnny5 Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Salut ... daca nu esti de acord cu limbajul ... esti liber sa fi tu insuti un exemplu mai bun ... si sa arati celor din jurul tau ca se poate vorbi si intelege si alt mod mai civilizat ... Quote
Paul4games Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 Bine ai venit!Si in legatura cu limbajul,ce motiv as avea sa fiu diplomat cu tine cand eu oricum vreau sa te injut si cat de academician ai fi,in gandul tau il injuri ppe cel care te enerveaza,chiar daca in fata ii vorbesti civilizat.... Quote