drealecs Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 S-a bagat careva dintre voi la concursul de programare al lui facebook? Mai sunt cateva ore din runda de calificare.Facebook Hacker Cup | FacebookDetalii FAQ: Facebook Hacker Cup | Facebook Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4ny90 Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Da, eu, am facut studentu si aia cu patratele perfecte. Cu Peg game nu m-am mai chinuit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drealecs Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 pai ala e mai interesant Ala mi-a luat 2-3 ore. Celelalte cate 20-30 minute.Sunt si schepsisuri la fiecare, ca sa zic asa.O sa pun si online rezolvarile mai incolo, ca oricum le-am facut in php. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomas90 Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 S-a mai postat odata anuntul despre acest concurs. Felicitari daca v-ati calificat. O sa vedeti problemele mai tarziu, la trimiterea codului sursa pentru verificare!Anyway succes in continuare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trila Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Din pacate am fost destul de ocupat, dar 20-30 de minute este foarte putin. Sunt destule teste care trebuiesc luate in considerare. De exemplu in PHP, ca tot ai folosit acest limbaj, ghilimele simple sunt mai rapide ca cele duble. Sau alte optimizari dubioase pentru unii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drealecs Posted January 10, 2011 Author Report Share Posted January 10, 2011 nu era nevoie de nici o optimizare aici in runda astaIti faceai tu programul / metoda cum vroiai.downloadai "input file"-ul si din acel moment avea 6 minute sa generezi un "output file" corect si sa-l pui acolo.Puteai sa-l faci si in excel / notepad daca erai rapid. nu erau limitari. Evident nu se puteau calcula usor problemele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drealecs Posted January 11, 2011 Author Report Share Posted January 11, 2011 rezolvarile:http://drealecs.programel.ro/facebook/hackercup/...daca se joaca careva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4ny90 Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 drealecs te-ai calificat? mie mi-au trimis prima data 2 mailuri in care ziceau ca am facut corect apoi unu in care nu m-am calificat nu inteleg de ce sa nu ma calific... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drealecs Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 da, m-am calificat.Mi-au trimis un mail in care au zis ca am rezolvat toate cele 3 probleme si apoi inca unu ca as fi gresit problema a doua, aia de era facuta varza de ei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...