Jump to content

drealecs

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

drealecs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. de unde downloadam sa ne cautam parola in lista? gasit: https://disk.yandex.net/disk/public/?hash=pCAcIfV7wxXCL/YPhObEEH5u5PKPlp+muGtgOEptAS4= A mea nu e in lista. nici macar ca si terminatie ca unele incep cu 00000. Ar putea sa fie doar un zvon prost sau doar un fisier prost gasit.
  2. Nu ma asteptam, si inca nu ma astept, ca-s putin pesimist. Ma uit si-ti zic daca rezultatul este cum ar trebui. Si daca suna bine o scriu si-n java imediat si-o testez cu date reale. Sa ma trezesc mai intai cu cafea ca sunt adormit de-n 5 minute alunecam in pat. Morning edit: N-am reusit sa ma trezesc bine Din pacate nu cred ca e buna rezolvarea. 1. Imi trebuie path-ul, nu maximul. E un algoritm de pathfinding pana la urma. 2. Graful este complet. Din orice punct se poate ajunge in alt punct si timpul dintre ele este optim (adica nu se micsoreaza daca trece printr-n punct intermediar.) - ca mai ai un if in plus acolo. 3. Implementarea cu fiecare moment de timp este interesanta. O sa ma gandesc daca ma ajuta in alte parti. Timpul il folosesc la microsecunde aici dar as putea-l tai chiar si la zeci de secunda. Ideea este ca aici erau doar niste cuantificari direct proportionale. Daca ar fi sa vorbim de date reale, fie ele chiar si trunchiate la secunda, Txy este intre 1500 si 3500 iar T este undeva pe la 50000 - 60000. Ca si complexitate ar trebui sa depinda de T/avg(Txy) care in realitate o sa fie intre 25 si 30... modific si enuntul problemei acum. N-ul nu l-as limita mai jos de 256 dar ma descurc eu cu memoria Inca sunt de parere ca n-ar functiona... Pentru a genera datele care sa fie compatibile cu problema, genereaza niste puncte pe o harta (patrata sa zicem): (x,y) unde x si y sunt float random intre 0 si 200 si functia de timp intre puncte o consideram simpla: float time(p1, p2){ float distance = sqrt((p1.x-p2.x)^2 + (p1.y-p2.y)^2); return 80 + min ( (40 + distance / 4), (distance / 2) ); } Txy intre 80 si 200 T considera-l fix : 4000 N ramane... 200
  3. Salutare. Acum cateva luni m-am chinuit cu un algoritm pentru un bot de foursquare. 4sq-ul e mai putin interesant aici pentru ca am scris problema mai dragut asa: http://www.evernote.com/shard/s119/sh/79f47a65-c1e6-44da-bbc0-7d10e36c7f71/374eda2f355c9a18d41ea19a20866fbc Pana la urma eu am rezolvat problema mea cu optimizari de rahat si limitand numarul de puncte la cele mai probabile/importante. Bot-ul il scriu in java dar algoritmul (daca e posibil) ma intereseaza mai mult ca idee.
  4. am recunoscut 'admin' din MD5 . prea des folosita.
  5. Salutare, Am o problema cu un soft, ideea e ca el decripteaza un fisier si-l prelucreaza. Partea cu decriptarea ma intereseaza. Am fisierul de intrare criptat, am fisierul de iesire decriptat, am si cheia cu care se face decriptarea, as vrea doar sa stiu ce fel de decriptare e ca s-o pot face din alta parte. Mai stiu ca softul foloseste Crypto++ Library v5.1. Exista vre-un tool care sa stie asa ceva?
  6. da, m-am calificat. Mi-au trimis un mail in care au zis ca am rezolvat toate cele 3 probleme si apoi inca unu ca as fi gresit problema a doua, aia de era facuta varza de ei.
  7. rezolvarile: http://drealecs.programel.ro/facebook/hackercup/ ...daca se joaca careva.
  8. nu era nevoie de nici o optimizare aici in runda asta Iti faceai tu programul / metoda cum vroiai. downloadai "input file"-ul si din acel moment avea 6 minute sa generezi un "output file" corect si sa-l pui acolo. Puteai sa-l faci si in excel / notepad daca erai rapid. nu erau limitari. Evident nu se puteau calcula usor problemele.
  9. pai ala e mai interesant Ala mi-a luat 2-3 ore. Celelalte cate 20-30 minute. Sunt si schepsisuri la fiecare, ca sa zic asa. O sa pun si online rezolvarile mai incolo, ca oricum le-am facut in php.
  10. S-a bagat careva dintre voi la concursul de programare al lui facebook? Mai sunt cateva ore din runda de calificare. Facebook Hacker Cup | Facebook Detalii FAQ: Facebook Hacker Cup | Facebook
  11. Si deci problema este doar pe modemurile Huawei. Sunt varza astia. Au facut si ei hardware ieftin si bun. Am unul singur din ala. Restul au dezactivata chestia de management pe extern sau majoritatea chiar iti ofera posibilitate sa o activezi temporar cu parola separata temporara. Alcatel One-Touch bla-bla...
  12. Nu mai intrasem de mult in memoriile executabilelor si mi-era teama ca nu-mi iese pe vista din prima. A mers totusi:
  13. pentru asa ceva recomand Hiren's BootCD. Are cateva tooluri de verificare a memoriei si inca multe alte utilitare cu care poti sa dai un diagnostic sau vindeci un calculator. il gasiti pe mininova.
×
×
  • Create New...