Jump to content
Vlachs

TweetAdder 3 + Licenses

Recommended Posts

Posted

Salutare,

benny am vazut filmele pentru acest programel si trebuie sa recunosc ca sunt cel putin interesante. Intrebarea mea pentru tine este daca poti sa imi spui care ar fi plusurile pentru acest program cu ce te ajuta mai exact.

Te rog si va rog sa nu incepeti cu stourile cer o simpla parere cuiva care a instalat acest program si care a facut "treaba" cu el. Asa ca te rog frumos spune-mi care sunt concluziile tale legate de el si cu ce crezi ca ajuta cel mai mult acest soft.

Iti multumesc frumos.

Spor la chestii.

Posted

evilmind este un program ce face cam totul automat pe twitter. de la fallow oricine cu un keyword in nume sau in tweet, pana la trimiterea de mesaje, unfallow. Poti sa cauti utlizatori dupa un anumit keyword si multe altele

insa la mine nu vad nicio schimbare cand dau fallow.isi face treaba bine dar cand dau fallow nimic nu se schimba, arata ca lucreaza dar nu da fallow nimanui

Posted
evilmind este un program ce face cam totul automat pe twitter. de la fallow oricine cu un keyword in nume sau in tweet, pana la trimiterea de mesaje, unfallow. Poti sa cauti utlizatori dupa un anumit keyword si multe altele

insa la mine nu vad nicio schimbare cand dau fallow.isi face treaba bine dar cand dau fallow nimic nu se schimba, arata ca lucreaza dar nu da fallow nimanui

interesant se pare cred ca o sa ii "dau o cheie" dar m-ai cam desumflat cand ai spus ca nu face ce promite. adica spune ca face ceva si de fapt el nu face nimic. o sa arunc un ochi la el in orice caz suna prea bine sa nu fie putin testat.

multumesc frumos de descriere ! si idee ofc :)