Guest Nemessis Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Repetam ce am facut aici: http://rstcenter.com/forum/29563-am-dat-mintea-copiilor-raid-cs.rstOra la care incepe raidul: 21:30Se incheie la: cat mai tarziu cu putintaIP: 80.96.216.14 sau magic.laleagane.roNu folositi tag-uri de genul [RST] ca si nume. Intrati cu nume random gen "Costelino".Cand primiti ban deconectati-va si reconectati-va conexiunea de net (in cazul celor cu ip-uri dinamice PPPOE).Download RST Raid logo http://filetransfer.ro/uploads/59logo.zipUtilizare RST Raid logo: 1. Intrati in folderul cstrike si inlocuiti tempdecal.wad si pldecal.wad cu cele doua fisiere din arhiva. 2. Stergeti folderul logos din cstrike.3. Intrati in joc si in fiecare runda apasati tasta T in fata unui perete (spre exemplu), pentru a lasa mesajul raidului pe acel perete. Atentie sa nu va vada adminii prezenti pe server cand faceti asta 4. In cazul in care primiti destroy sau iesiti din joc repetati procesul de schimbare a celor 2 fisiere si a stergerii folderului logos.Restul informatiilor le decodati voi de aici ca sa impiedicam "spionii" sa se pregateasca:Q29tZW56aSBpbiBjb25zb2xhOgoKYW14X3dobyAtIGNlaSBhbCBjYXJvciBudW1lIGFwYXJlIGxpc3RhdCBzdW50IGFkbWluaQphbXhfc2hvd2lwIC0gYXJhdGEgaXAtdXJpbGUganVjYXRvcmlsb3IgKGluY2x1c2l2IGFkbWluaWkpCgpQZW50cnUgYSB6YnVyYSBhZG1pbmlpIGRlIHBlIHNlcnZlcjoKCmh0dHA6Ly9hbHVpZ2kub3JnIC0gZGVzY2FyY2F0aSB1ZHBzegoKTW9kIGRlIGZvbG9zaXJlOiB1ZHBzeiAtbCAwIGlwdWxhZG1pbnVsdWkgMjcwMDUgNTU1NTUgKGV4LiB1ZHBzeiAtbCAwIDE4OC4yNTQuMzMuNSAyNzAwNSA1NTU1NSkKDownload Cheat - http://filetransfer.ro/uploads/4CDHack.zipDownload CS 1.6 no-steam (pe asta merg sigur codurile) - http://filetransfer.ro/uploads/CS.zipSchimbarea butonului de activare/dezactivare a codurilor:Deschideti in notepad fisierul cdhack.cfgEditati parametrul "allowkey" de la sfarsitul textului si puneti in loc de 152 numarul 243 pentru a le activa dand click pe mouse3 (butonul de scroll). In acest fel puteti sa activati si sa dezactivati codurile foarte rapid exact cat sa aveti timp sa vedeti pozitia adversarilor sau sa folositi aim-ul doar pentru cateva secunde. In cazul in care vi se fac poze sau vi se da blind aveti mai multe sanse sa nu va prinda adminii.Cititi fisierul text din arhiva cu codurile inainte de a incepe sa jucati!=== Pe server se dau Destroy si FuckOff ====Solutie:Deschideti in notepad fisierul config.cfg din folderul cstrike inainte de a deschide CS si lasati-l asa. Cand cineva va da una dintre acele comenzi si va beleste jocul dati alt+tab si ctrl+s (save) in fisierul config.cfg si intrati la loc fara probleme ori iesiti din joc salvati fisierul config.cfg deja deschis si intrati la loc in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
famouz Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 ma bag ma bag:d Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGS Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Count me in acum incep sa imi downloadez si sa setez totul sa fiu pregatit de fun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4ny90 Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Nu pot participa ca n-am ip dinamic, insa intru sa vad specatolul Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTn* Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Ce server?Propun linkmania Link to comment Share on other sites More sharing options...
famouz Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Nu pot participa ca n-am ip dinamic, insa intru sa vad specatolul si eu la fel,pacat,dar o sa fiu pe server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 sunt aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Le luam la rand pe cele de pe laleagane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTn* Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Im in!Data ora ceva ne dai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGS Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Nemesis vreo solutie pentru windows 7?Intru in cs apas delete mi se activeaza codul si imi da eroare jocu e de la windows 7 sigur o sa mai caut pe google nu ma las asa usor am postat aici sa va intreb daca stiti cumva de ce imi da aceasta eroare .Eroarea fiind hl.exe has closed unexpected sau ceva in genu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 @BGS - incearca cu anti-ss postat la Games Hacks.Veniti voi cu propuneri pentru ora sau zi. Putem sa o facem azi sau maine cand deja stiu mai multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTn* Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Cauta alt cod Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGS Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 (edited) Acum merge era totusi de la windows am selectat faza aia cu data execution prevention si am adaugat la exceptii hl.exe si acum merge let the fun begin ! Edited January 13, 2011 by BGS Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTn* Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 In 10 minute e bine?P.S Nemessis am intrat pe canalu ala de mirc si nu e decat BGS Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 iara? da-mi ip-urile la servere ( cu port ca poate nu mi le baga )si.. atat. Badboy am eu xx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 In 10 minute nu am fi destul de multi. Ori o facem diseara pe la 21-22 ori maine seara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGS Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Ar fi super diseara eu deja ma distrez pe cinste Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanISR Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 In 10 minute nu am fi destul de multi. Ori o facem diseara pe la 21-22 ori maine seara.MA BAGG :x , propun azi pe la 10.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkyz Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Azi la 10...cine isi ia ban sa imi dea pm cu nume/ip si il scot imediat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Cum dracu scoti banurile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
famouz Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Cum dracu scoti banurile?o fi admin sau are acces la vreun admin mare,cu siguranta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Pai in cazul asta ne putem juca altfel cu ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 (edited) I'm in! (am mai jucat si de atunci)=>10BAN-uri pe zi:))Ne punem vreun tag ceva pana se prin aia?LE: Maine cred ca e cel mai ok pt cei cu scoala/serviciu etc.Ramane sa stabilim o ora Edited January 13, 2011 by LLegoLLaS Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGS Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Avem o cartita in interior stateam pe server si dintr-o data vad scris la chat ca cineva ii anunta ca vom veni la noapte si ei fac cica atunci va ploua cu destroy-uri la noapte si bla bla bla dupa mai vad ca scrie unu comunitate de hackeri si cam atat deci najpa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon_zone Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 a1 | a2 | a3 | a4 | a5 | a6 | a7 | a8 | a9 | b1 | b2 | b3 | b4 | b5 | b6 | b7 | b8 | b9 | punem niste taguri de genu' ca sa ne stim. Or something . . .EDIT: due to the fact that I hate kirby and Nytro is around, i'll use dots:**** that mole Link to comment Share on other sites More sharing options...