Jump to content

BGS

Active Members
  • Posts

    439
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

BGS last won the day on August 13 2011

BGS had the most liked content!

Converted

  • Location
    bgs ~ #
  • Interests
    Linux
  • Occupation
    IT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BGS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

50

Reputation

  1. iti apare deoarece ai un echo $Sql; iar pentru border trebuie sa dai echo si la niste html, astfel:
  2. Nu m-am putut abtine, distributiile astea bazate pe ubuntu apar ca ciupercile dupa ploaie.
  3. BGS

    python

    Sintaxa pentru print a fost schimbata in Python3 Pentru cele mai bune rezultare ar trebui sa downloadezi Python 2.7 ca sa nu ai probleme cand urmaresti tutorialele acelea. Daca ai oferi mai multe detalii cum ar fi , ce eroare primesti in IDLE ne-ar fi mult mai usor sa te indrumam.
  4. Frumos chalenge, mult mai frumos decat ceea ce aveam eu in minte. Cel mai probabil nu voi fi eligibil din cauza lucrurilor folosite de mine, nici nu sunt sigur ca functioneaza cum trebuie. Em Chalenge
  5. Trimite-mi si mie un pm cu mai multe detalii
  6. Lacatul ala parcaa nu se prea potriveste
  7. Segoe Ui din cate stiam nu se poate folosi ca font web , si trebuie convertit parca daca tii neaparat sa il folosesti.
  8. Cred totusi ca ar trebui sa gasesti o cale prin care sa folosesti fisiere pentru usr pass
  9. Da , se poate , imi poti da mai multe detalii ? , poate niste cercuri in jurul string-urilor care apar pixelate , in paint ?
  10. Salutari tuturor, a trecut ceva vreme de cand am facut un post pe RST . In ultima vreme am lucrat la un application launcher pentru windows , a carui scop ar fi sa inlocuiasca start menu, iconitele de pe desktop , si chiar my computer . Sunt constient ca mai sunt soft-uri de genul dar nu mi-au placut ce ofera ele asadar am incercat sa scot si eu ceva asemanator . De asemenea ca un plus, am inclus si doua plugin-uri care va vor simplifica (sper ) chiar si mai mult viata astfel , puteti scrie cmd comanda , iar aceasta comanda va fi executata intr-un command prompt , sau puteti cauta informatii pe internet cu ajutorul comenzilor google <query> | wikipedia <query> | youtube <query> , puteti folosi pyLauncher ca file manager utilizand calea catre fisier ex C:/Program Files va fi afisat continutul folder-ului Program Files , iar pentru a intra intr-un folder sau a executa un fisier din folder-ul respectiv va trebui sa dati dublu click pe el. Nu am avut posibilitatea sa il testez foarte mult pe sistemele de operare pe 64 biti si pe Windows XP dar sper ca va functiona in parametri normali . Aici aveti un screenshot cu pyLauncher in actiune: De asemenea puteti urmari progresul / semnala probleme si sau trimite patch-uri de ce nu la aceasta adresa: pyLauncher | GitHub Versiunea pe 32 biti o puteti descarca de aici : Box Voi incerca sa uploadez o versiune pentru 64 biti cat de curand posibil.
  11. Eu am fost , am vrut sa fac o gluma .
×
×
  • Create New...