Jump to content
Guest Nemessis

Idei pentru RST Market

Recommended Posts

Ce va cacati atat ma cu tzepele. Daca aveti ceva important si e vorba de multi bani, puteti sa faceti cu escrow (pt asta o sectiune speciala).

Aici daca X vrea sa cumpere o baza de date cu 150$ de la Y, tranzactia se va face printr-o persoana de mijloc (una cu rank, de incredere). Adica X va trimite bani la Escrow iar daca Y i-a dat baza de date lu X, va primi bani de la Escrow. Super simplu.

In al 2 rand, sectiunea sa fie privata (limita de vreo 50 posturi minim), sa nu fie indexata (asta pentru a nu afla administratori / owneri lucrurilor unde aveti voi access).

Topicurile sa fie moderate, foarte important. Iar in legatura cu feedback-ul exista un plugin pt vB numit iTrader (poti da poz | negativ). Si cam asta e tot.

cam la asta ma refeream: vor fi dispusi adminii sau moderatorii sau o alta persoana de incredere sa fie persoane de mijloc pur si simplu? Nu e simplu, fiecare are si timpul lui care poate costa bani. Cum facem? comision de mediere a tranzactiei? Nu te poti baga la mediere doar asa ca bunul samaritean. Sau luam persoane de incredere si ii includem intr-o sectiune similar VIP?

Link to comment
Share on other sites

Guest Nemessis

Ne cereti prea mult la faza cu Escrow.

1. E cam absurd sa fie cineva mijlocitorul unei tranzactii cu baze de date si adrese de mail. Cine poate garanta ca omul care se ocupa de Escrow nu va folosi si el ceea ce ii ajunge pe mana?

2. Simplul ajutor in cazul unor astfel de vanzari este la fel de ilegal ca si vanzarea/cumpararea unor baze de date furate. Ce om intreg la minte s-ar baga in asa ceva doar pentru un procent ce probabil ii va aduce un cacat de bani?

3. Cel care se ocupa de Escrow trebuie sa pastreze confidentialitatea in privinta cumparatorului si cea a vanzatorului. Vor exista si tranzactii ce necesita ca cele doua parti sau macar una dintre ele sa isi dezvaluie identitatea reala. Cine va garanteaza ca cel care se ocupa de Escrow nu va da detaliile voastre celor interesati?

Sunt prea multi factori ce nu pot fi controlati de catre noi in privinta confidentialitatii asa ca mai bine renuntam la ideea de Escrow, cel putin pana va exista o solutie viabila. Daca voi intre voi vreti sa desemnati o persoana care sa se ocupe de tranzactie e ok, dar nu va fi niciodata recunoscut ca un mijloc oficial de vanzare pe RST si nu vom incuraja asa ceva.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...