j1c0 Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 titlul e pus la misto.ideea mea e simpla:am inceput sa intru in contact cu baieti din afara, care se ocupa cu SEO si am inceput sa inteleg cum merge treaba.ideea e ca oricat de serios ai fi, daca nu ai un punct comun in afaceri, in deal-uri nu merge.cand ai nevoie de $$$ te mai ajuta omul sa prelungesti domeniu respectiv sau cutarica.am inteles ca se cauta programatori , inca se mai cauta.ce sanse as avea sa gasesc 2-3 baieti seriosi?eu vin cu materialul, adica proiectul si sa imi trag un comision sau asa ceva cine stie php/perl si se crede serios si cu ceva timp sa ma caute in pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikben Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Marsh ma la kkt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Wtf is he tryin' to say? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 sa gaseasca 2 nemancati pe care sa ii plateasca cu x euro sa-i faca diferite programe/scripturi si el sa vamda dupaia treba lor cu x+y euro.Macar spuneai ca vrei pentru tine.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1c0 Posted January 20, 2011 Author Report Share Posted January 20, 2011 sa gaseasca 2 nemancati pe care sa ii plateasca cu x euro sa-i faca diferite programe/scripturi si el sa vamda dupaia treba lor cu x+y euro.Macar spuneai ca vrei pentru tine....corect.political right )sau cum era? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...