j1c0 Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 titlul e pus la misto.ideea mea e simpla:am inceput sa intru in contact cu baieti din afara, care se ocupa cu SEO si am inceput sa inteleg cum merge treaba.ideea e ca oricat de serios ai fi, daca nu ai un punct comun in afaceri, in deal-uri nu merge.cand ai nevoie de $$$ te mai ajuta omul sa prelungesti domeniu respectiv sau cutarica.am inteles ca se cauta programatori , inca se mai cauta.ce sanse as avea sa gasesc 2-3 baieti seriosi?eu vin cu materialul, adica proiectul si sa imi trag un comision sau asa ceva cine stie php/perl si se crede serios si cu ceva timp sa ma caute in pm. Quote
LLegoLLaS Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 sa gaseasca 2 nemancati pe care sa ii plateasca cu x euro sa-i faca diferite programe/scripturi si el sa vamda dupaia treba lor cu x+y euro.Macar spuneai ca vrei pentru tine.... 1 Quote
j1c0 Posted January 20, 2011 Author Report Posted January 20, 2011 sa gaseasca 2 nemancati pe care sa ii plateasca cu x euro sa-i faca diferite programe/scripturi si el sa vamda dupaia treba lor cu x+y euro.Macar spuneai ca vrei pentru tine....corect.political right )sau cum era? Quote