AhEaD Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 E o lista mica cu aplicatii care le am instalate si sunt foarte multumit.Cine mai are aplicatii care merita instalate, rog sa posteze aici.#gridlock#infinifolders#cydelete#sbsettings#folderenhancer#graviboard#sleepfx#openssh -#toggle ssh ( sbsettings ad-on )#iconrenamer - ( permite re-denumirea aplicatiilor )#kuaidial ( toata lumea vrea sa stearga un singur apel, nu toate... NU? )Sursa cydia: http://repo.insanelyi.com/=======================================================SMS Delivery Report:#iphonedeliverySursa cydia: http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/======================================================= Quote
twist3r Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 Listeaza si sursele te rog.. sunt din sursele cydia default sau ai adaugat si tu? Quote
AhEaD Posted January 25, 2011 Author Report Posted January 25, 2011 majoritatea vin de la o singura sursahttp://repo.insanelyi.com/ Quote
twist3r Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 danke. eu imi reparasem iphone`u ieri si azi sa bulit iar.. nu stiu cum rahat..nu`mi booteaza normal.. imi intra numai in safe mode.. reinstalez iar ios`u si o iau de la capat cu jailbrake si plm..cat despre cydia.. niciodata sa nu pui 45 de surse ca se blocheaza Quote
AhEaD Posted January 25, 2011 Author Report Posted January 25, 2011 ce iphone, ce ios, poate pot sa te ajut. Quote
twist3r Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 n-ai cum.. 3G IOS 4.2.1 cu baseband de ipad Quote
AhEaD Posted January 25, 2011 Author Report Posted January 25, 2011 am inteles, eu am ramas la 4.1 cu baseband salvat (05.13.04) nu ma duc mai mult ca sa evit eventualele probleme cu gps si unlock Quote
MrRip Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 twist3r : eu pateam sa-mi intre in Safe Mod la bootare dupa ce instalasam un app din Cydia , nu mai retin exact care , dar dupa ce l-am dezinstalat a revenit la normal . Si mie majoritatea mi-au spus direct : reinstall ! ! ! Dar dupa ce am dezinstalat cacatul ala si-a revenit instant Mine is 3GS , iOS 4.1 si n-am nici o problema cu el Quote
twist3r Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 unlock`u il rezolvi.. stai unde esti ca stai bine.. gps`ul ai sanse sa iti mearga.. la mine a mers .. + ca daca faci update.. te poti caca in el ca nu mai ai ce sa-ti faci dupaia.. ma downgrade/upgrade ma referinitial am instalat MyWi 4 si dupaia am patit problema.. dar am dezinstalat mywi si la fel imi faceoare merge sa ii bag 3.1.3 si sa stau cu baseband de ipad? Quote
marcus21 Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 ceva surse de unde as putea lua appz/game pt itouch/iphone va rog:D dar nu cacaturi dinalea demo...de cand s-a inchis http://appulo.us/ nu mai gasesc nimic Quote
twist3r Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 e plin goagalu de surse de cydia .. da fii atent ce surse bagi.. unele iti dau eroare si daca nu stii sa editezi fisieru cu sursele ramai cu ele pe cap..eventual fa un search aici Quote
AhEaD Posted January 25, 2011 Author Report Posted January 25, 2011 ceva surse de unde as putea lua appz/game pt itouch/iphone va rog:D dar nu cacaturi dinalea demo...de cand s-a inchis Appulo.us :: Moving On nu mai gasesc nimic Jailbreak, in cydia sursa: http://cydia.hackulo.us/ , instalezi installous, si ai toate jocurile din AppStore full si gratis. Quote
twist3r Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 (edited) sau cauta si instaleaza Install0us sau Installous 4 sau ceva de genu.. si inca un site bun cu aplicatii iphone aici (am impresia ca installous e softu de pe apptrack)@Ahead ai incercat asta ? Edited January 25, 2011 by twist3r Quote
AhEaD Posted January 25, 2011 Author Report Posted January 25, 2011 sau cauta si instaleaza Install0us sau Installous 4 sau ceva de genu.. si inca un site bun cu aplicatii iphone aici (am impresia ca installous e softu de pe apptrack)@Ahead ai incercat asta ?Am incercat SAM si SAMprefs, la mine nu au mers... am avut noroc sa imi fac o versiune de ipsw deja activata cu sn0wbreeze si au mers si push notifications. Quote
twist3r Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 (edited) in caz ca dau rateu sa instalez iar IOS`ul iti dau un pm sa-mi trimiti si mie ipsw`ul tau te rog? am unul custom da nu l-am incercat si nu stiu ce baza sa am in el.LE: L-am facut. Merge brici.. momentan Edited January 26, 2011 by twist3r Quote
yceman Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 ce mai merita instalat...pt multitasking am vazut ca ai backgrounder dar poti folosii multifl0wpentru foldere poti folosii categoriescycorder ...se stie pentru ce ept plictiseala...brumbeat ..e un set de tobegzip ... si asta va dati seama pentru ce eiblacklist - "iti dau ignore din telefon"ibluenova cracked - sa poti folosii bluetooth`u ca tot omuifile cracked - te lasa sa umblii in adancu telefonuluiinstall0us - un app store makeitmine - schimbi operatoru in ce vrei tu..in loc de vodafone am pus yceman ..sanki safari download manager - daca nici asta nu sti ce face safari download plugin - mai facea niste fite cateodata..dar sa reparatsbsettings - un control asupra telefonului mai bun..opresti wifi , 3g , bla blasimanager - manageru cartelei simunrar - stiti ce e unzip - la felvodafone ro prepaid - setarile la internet pentru vodafone romania cartela simvolume boost 3.1.2 - mi se parea ca urla prea incetwinterboard - cu themele zip - la fel stiti ce e3g unrestrictor cracked - la unele aplicatii nu te lasa decat pe wifi ... eh cu asta poti sa te distrezi in voiesi cam atat deocamdata.. in rest teme la greu Quote
Effy Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 winterboard consuma foarte multa baterie la iPhone 4 in general la OS >4.0 Quote
twist3r Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Adevarat, dar fara el ai restrictii de la multe aplicatii. Quote
Effy Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 winterboardu nu face nimic aplicatiilor.. e doar pt teme.. Quote
twist3r Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 am gasit niste aplicatii care trebuiau activate din winterboard .. tweakuri mai exact.. nu aveam nici o legatura cu tema.. sound booster sau ceva de genu se activeaza din winterboard.. Quote
qbert Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 pentru surse,incercati cyder,are destule,si ti le poate copia in cydia.Cat despre jocuri,installous+AppSync+Appcake=win. Quote
Flubber Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Stiti vreun program ce permite transferarea fisierelor din PC in iPhone si vice-versa? Am reusit doar sa copiez din telefon in PC poze, atat, iar asta dupa ce am instalat niste drivere gen PcSuite pentru telefoanele Nokia. Quote
twist3r Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 @Flubber foloseste WinSCP (ai nevoie de openssh instalat pe iphone) Te loghezi ca la putty.. ip user pass si iti deschide interfata grafica.. Quote
yceman Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 bai da o aplicatie pentru apelare vocala aveti vreunu ? Quote