twist3r Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 (edited) Salut. Nu stiu daca este deja ca nu am cautat sau vreti dar se poate face o sectiune cu Useri Banati + Reasonu ? In felul asta multi care intra vor observa cam in ce balti sa nu dai cu bata..LE: scuze ca e aici topicu.. n-am vazut sectiunea Sugestii Edited January 26, 2011 by twist3r Quote
Cr3ativ Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Sursa sa din englez?, verbul to ban (cu participiul banned), are sensul mai general "a interzice", dar e foarte folosit în spa?iile de comunicare din internet, fiind prezent în multe mesaje-tip, cu sensul particularizat "a bloca accesul".Cred ca ai prins ideea... Quote
BigT Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Nu ne-ar ajuta la nimic, mi se pare shit stuff. N-avem nevoie de sectiuni inutile... Quote
ZeroCold Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Salut. Nu stiu daca este deja ca nu am cautat sau vreti dar se poate face o sectiune cu Useri Banati + Reasonu ? In felul asta multi care intra vor observa cam in ce balti sa nu dai cu bata..LE: scuze ca e aici topicu.. n-am vazut sectiunea SugestiiAtata timp cat respecti regulamentul nu vei primi ban.Citeste aici, aici si aici.Exista o lista cu avertismente, ban-urile se dau automat. Quote
twist3r Posted January 26, 2011 Author Report Posted January 26, 2011 Ahh bun.. pai cam acelasi rahat sugeram si eu.. Topic Closed din partea meaMersi Zero Quote
LLegoLLaS Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 N-are niciun rost.De ce?In primul rand,in mod normal, cei care se intregistreaza aici au ceva cunostinte despre internet in general.Cine nu stie niciun fel de regula sau nu stie ce-i ala BAN nu prea are ce cauta aici.Respecti?Ok,stai.Esti ''noob''?Pleci. Quote