Jump to content

doi

Active Members
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

doi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. ShMessenger nu e pentru pentru Nokia x6 ,nu ca nu ar fi compatibil ... dar nu da bine pe displayul unui Nokia x6.
  2. nimbuzz exceptional,ms.
  3. De curand mi-am luat un Nokia x6 din pacate nu are Yahoo Messenger instalat ca si aplicatie,intrebare pentru cei care au un astfel de aparat,voi ce aplicatie folositi pentru Y!M ?
  4. Hai sa va sa va spun eu cum e treaba,tipul care inregistreaza domeniile profita de un anumit "bug" pe unele site-uri si inregistreaza gratuit domeniile,apoi le revinde la preturi de nimic,chestia e ca domeniile pot fi valabile cateva zile,saptamani sau chiar luni,in sensul ca nu stii cand ramai fara el.
  5. doi

    Am luat teapa

    Asa se intampla cand cumparati ciurucuri si va caliciti la 1-2 milioane,asta sa-ti fie invatare de minte,oricum ai 2 variante , ori iti faci singur dreptate,ori te duci la sectia de politie depui o reclamatie scrisa sustinuta de un martor pe propria raspundere (si semnata) apoi astepti sa-si faca politia datoria,ar mai fi si a 3-a varianta,iti bagi pula in tot si mergi mai departe.
  6. Ori faci ceva cu cap ori nu mai faci deloc,am un amic care a facut prostii dinastea,inca se judeca,era minor cand le-a facut acum e major si asteapta ziua cand o sa-l ridice,naspa treaba.Probabil asta la 33 de ani avea si el o familie,un copil ... Om fara minte.
  7. doi

    top-trafic.com

    la ce trafic ai ... puteai totusi sa dai 10-15 euro / luna pentru un host calumea.
  8. S-a mutat scriptmafia pe rst ?
  9. Dupa asemenea injuraturi el cica "No ma scuzi ca te-am enervat. Mersi ca m-ai luminat. " chiar ratat,iti meriti soarta
  10. Daca inveti sa-l citesti php-ul ti se va parea usor... nu-i chiar atat de greu...
×
×
  • Create New...