Jump to content

The Crow

Active Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

The Crow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Intr-un final, m-am orientat catre: PNI HD01, 7 inch MultiTouch, Cortex A10 1.2GHz, 512MB RAM, 8GB, Android 4.0.3 Tableta - PC Garage. Doresc sa-mi lasati un link cu un hub USB + Internet, gen cel prezentat in acest unbloxing: . Multumesc frumos !
  2. Pai vreau sa-mi iau una pentru navigare pe net, Skype probabil, ascultare muzica si vizionare filme, eventual si ceva jocuri. Credeti ca pe niciuna dintre cele pe care le-am pus eu nu pot face aceste lucruri? Cel mai mult vreau raspuns la "P.S-uri". Multumesc frumos!
  3. Buget: 450-500 ron. Eu m-am orientat catre: http://www.pcgarage.ro/tablete/pni/hd01-7-...gb-android-403/ Serioux GoTab S710 7 inch Tableta - PC Garage http://www.pcgarage.ro/tablete/odys/loox-t...-android-black/ Ce spuneti despre ele? P.S Un hub usb + internet, gen cel din acest unboxing: unde gasesc?P.S 2 Stiti vreo tableta la care pot conecta o cartela de Internet de la Vodafone?
  4. Ok, se poate inchide.
  5. Buna ziua. In ultimul timp tot am auzit despre o metoda de inregistrare a domeniilor de la 1and1, bineinteles gratuit si ilegal. Acesta este un PM pe care l-am primit unde mi s-a explicat cat de cat.. este cineva care imi poate imprumuta un cont de paypal verificat si care imi poate explica ceva mai detaliat cum sta treaba?
  6. Sigur ai configurat bine PHP Logger-ul?

  7. Buna ziua. Vand un VPS, hostat la Genweb, configuratia: Start (10 Disponibil) - Open VZ MEMORIE RAM: 512 mb Spatiu pe disk: 10GB Adrese IP: 1 Internet upload/download 5Mbps Posibilitate Up-Grade : Da Urmatoarea data de facturare: 03/03/2012 Pret: 2€ Orange. sau schimb cu un server de radio.
  8. Exista posibilitatea de a gasi acest tool pe net?
  9. Am inteles, multumesc. Dar am auzit ca daca cei de la Facebook se prind ca folosesti asta, iti baneaza contul. Adevarat?
  10. Si cum pot folosi acest script pe Blogger ?
  11. Daca esti gen WhiteHat raporteaz-o, chiar daca vei primi doar un simplu multumesc. De exploatat, dupa cum ai observat, e mai greu daca nu imposibil. Poti vinde datele obtinute sau vulnerabilitatea, poate vei avea noroc sa doreasca cineva s-o cumpere.
  12. Daca te simti in stare, profita de ea. Daca ofera ceva in schimbul unei vulnerabilitati, raporteaz-o! Sau vinde-o.
  13. Voi sunteti baietii de la parada gay Voi sunteti baietii care nu f*t femei Voi sunteti baietii ce sunt luati la misto Voi sunteti fanii dinamooo
  14. Salut, are careva sa-mi ofere 1-2GB spatiu gazduire gratuita? Tin un banner in header daca se doreste. Stima..
  15. Nu, m-am exprimat poate gresit. Nu vreau sa devin hacker, dupa cum am spus intr-un post anterior nu sunt genul de "hecarel", am idee cat-de-cat cum se procedeaza, ma descurc in "d-ale calculatoarelor". Nu extraordinar, dar pot afirma, fata de multe alte persoane (nu neaparat de pe acest forum), ca ma pricep.
×
×
  • Create New...