Jump to content

The Crow

Active Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by The Crow

  1. Intr-un final, m-am orientat catre: PNI HD01, 7 inch MultiTouch, Cortex A10 1.2GHz, 512MB RAM, 8GB, Android 4.0.3 Tableta - PC Garage. Doresc sa-mi lasati un link cu un hub USB + Internet, gen cel prezentat in acest unbloxing: . Multumesc frumos !
  2. Pai vreau sa-mi iau una pentru navigare pe net, Skype probabil, ascultare muzica si vizionare filme, eventual si ceva jocuri. Credeti ca pe niciuna dintre cele pe care le-am pus eu nu pot face aceste lucruri? Cel mai mult vreau raspuns la "P.S-uri". Multumesc frumos!
  3. Buget: 450-500 ron. Eu m-am orientat catre: http://www.pcgarage.ro/tablete/pni/hd01-7-...gb-android-403/ Serioux GoTab S710 7 inch Tableta - PC Garage http://www.pcgarage.ro/tablete/odys/loox-t...-android-black/ Ce spuneti despre ele? P.S Un hub usb + internet, gen cel din acest unboxing: unde gasesc?P.S 2 Stiti vreo tableta la care pot conecta o cartela de Internet de la Vodafone?
  4. Ok, se poate inchide.
  5. Buna ziua. In ultimul timp tot am auzit despre o metoda de inregistrare a domeniilor de la 1and1, bineinteles gratuit si ilegal. Acesta este un PM pe care l-am primit unde mi s-a explicat cat de cat.. este cineva care imi poate imprumuta un cont de paypal verificat si care imi poate explica ceva mai detaliat cum sta treaba?
  6. Buna ziua. Vand un VPS, hostat la Genweb, configuratia: Start (10 Disponibil) - Open VZ MEMORIE RAM: 512 mb Spatiu pe disk: 10GB Adrese IP: 1 Internet upload/download 5Mbps Posibilitate Up-Grade : Da Urmatoarea data de facturare: 03/03/2012 Pret: 2€ Orange. sau schimb cu un server de radio.
  7. Exista posibilitatea de a gasi acest tool pe net?
  8. Am inteles, multumesc. Dar am auzit ca daca cei de la Facebook se prind ca folosesti asta, iti baneaza contul. Adevarat?
  9. Si cum pot folosi acest script pe Blogger ?
  10. Daca esti gen WhiteHat raporteaz-o, chiar daca vei primi doar un simplu multumesc. De exploatat, dupa cum ai observat, e mai greu daca nu imposibil. Poti vinde datele obtinute sau vulnerabilitatea, poate vei avea noroc sa doreasca cineva s-o cumpere.
  11. Daca te simti in stare, profita de ea. Daca ofera ceva in schimbul unei vulnerabilitati, raporteaz-o! Sau vinde-o.
  12. Voi sunteti baietii de la parada gay Voi sunteti baietii care nu f*t femei Voi sunteti baietii ce sunt luati la misto Voi sunteti fanii dinamooo
  13. Salut, are careva sa-mi ofere 1-2GB spatiu gazduire gratuita? Tin un banner in header daca se doreste. Stima..
  14. Nu, m-am exprimat poate gresit. Nu vreau sa devin hacker, dupa cum am spus intr-un post anterior nu sunt genul de "hecarel", am idee cat-de-cat cum se procedeaza, ma descurc in "d-ale calculatoarelor". Nu extraordinar, dar pot afirma, fata de multe alte persoane (nu neaparat de pe acest forum), ca ma pricep.
  15. Multumesc frumos, nu este vorba nicidecum de "spargerea parolelor de mess" sau "coduri cantar" sau mai stiu eu ce. Mai am idee cat de cat cateva lucruri minore, o sa incerc sa iti urmez sfatul. Nicidecum nu vreau mura in gura, sunt dispus sa invat orice, insa la unele lucruri nu ma prea descurc, si am nevoie de ceva ajutor. + REP! Multumesc frumos, imi poti da un link ceva? Pe Google am dat de cu totul altceva... + REP!
  16. Salut! In ultimul timp m-am ocupat cu diverse chestii aiurea, si am ajuns la urmatoarea concluzie: imi pierd timpul cu ele si nu ma ajuta cu absolut nimic. Si as vrea sa ma reapuc de hacking (acuma nu vreau aluzii gen mare hecar ce eram). Problema e ca nu mai stiu mai nimic, si as vrea sa stiu daca e cineva pe aici care se ocupa in domeniu si care isi poate rezerva o bucata din timpul lui sa-mi fie profesor, ca sa zic asa. Voi astepta un raspuns, sper sa fie cineva care sa ma poata ajuta, pe viitor voi ramane dator, eventual voi incerca sa-l recompensez. Multumesc anticipat!
  17. The Crow

    Nume site !

    filmulde10.com film10.com
  18. Vând cont NEH, are în el 2 domenii .info, 1 .in ?i 1 .ro [neînregistrat]. Mai am ?i 0.50€ în cont. A?tept oferte!
  19. Multumesc, as vrea ceva din 3 litere, gen wob .. (World of Bloggers)
  20. As dori un nume si ce necesitati as avea pentru o retea de bloguri. Pe viitor doresc sa adaug premium (chestii care nu sunt gratuite), si instalare si configurare diferite platforme. Se poate si servere de jocuri.
  21. Multumesc ! 09.Negru feat. Silent Strike 03:07 - The best !
  22. Multumesc Patrunjel , insa as dori sa stiu daca pot in vreun fel sa-mi fac blog-ul pe BayWords , daca nu am sa folosesc WordPress (mi-am redescoperit adineauri un fost cont ) ..
  23. The Crow

    Host

    Client-Arena.Net si GoldWeb.Ro ! (free)
  24. @Patrunjel, WordPress accepta hack ? @#Include.ClasS ,mersi de sugestie, am cont pe Hi2, dar numai am acces la mail-ul pe care era cont-ul, mai bine lasa... @benny_loppa, mai usor , nu-i nevoie sa-l iei asa, mi-a dat doar o sugestie, si multumesc, dar nu, prefer proiectul meu ... @@ As dori ceva gen BayWords , am vazut si blog-ul lui TinKode pe acolo , dar nu mai este deschisa inregistrarea .
  25. Caut si eu un bloghost pe care sa-mi fac un blog cu tema hacking & security , as dori cat mai repede posibil un raspuns . Multumesc frumos !
×
×
  • Create New...