trepx Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Cumpar cartela Dialog/Alo/Kamarad/Connex Go inca functionala. Quote
Bebee Posted January 31, 2011 Report Posted January 31, 2011 Am eu de Connex... de cand era. Si e inca funtionala..are si vreo 40 de eur pe ea.. bonusurile de sarbatori.. are mai bine de 10 ani. Quote
trepx Posted February 1, 2011 Author Report Posted February 1, 2011 @blackrunner1911: ti-am dat PM@BigT: maxim 35 RON, depinde si de creditul pe care-l are (daca are) Quote
trepx Posted February 1, 2011 Author Report Posted February 1, 2011 Am eu de Connex... de cand era. Si e inca funtionala..are si vreo 40 de eur pe ea.. bonusurile de sarbatori.. are mai bine de 10 ani.Din pacate banuiesc ca depaseste bugetul maxim stabilit: 35 RON Quote
blackrunner1911 Posted February 1, 2011 Report Posted February 1, 2011 (edited) Salut,Te contactez intrucat ai spus ca ai o cartela veche Dialog. Sunt de acord cu pretul insa vreau sa fie cu adevarat functionala. Am mai luat de la alta persoana (alt forum) si nu functiona. O poti trimite prin posta cu plata ramburs? Astept raspunsul tau. Mersi! Videoconferinta, iti arat cartela la webcam iti dau numarul cand o bag in telefon, ma suni si vorbim, sau te sun de pe ea.Iti dau codul scris pe cartela care l-ai vazut pe webcam si il declar la curierat.Apropo ai vreo modalitate sa verifici vechimea cartelei daca nu scrie anul pe ea? Poate am un prieten la serigrafie si o imprima cu Dialog ies ieftin asa...?P.S GLUMESC INCA MAI AM PACHETUL DE LA EA... Edited February 1, 2011 by blackrunner1911 Quote
trepx Posted February 2, 2011 Author Report Posted February 2, 2011 Videoconferinta, iti arat cartela la webcam iti dau numarul cand o bag in telefon, ma suni si vorbim, sau te sun de pe ea.Iti dau codul scris pe cartela care l-ai vazut pe webcam si il declar la curierat.Apropo ai vreo modalitate sa verifici vechimea cartelei daca nu scrie anul pe ea? Poate am un prieten la serigrafie si o imprima cu Dialog ies ieftin asa...?P.S GLUMESC INCA MAI AM PACHETUL DE LA EA...Nu e cazul totusi, prefer sa merg pe incredere. Continuam discutia pe PM privind detaliile de livrare? Quote
trepx Posted February 4, 2011 Author Report Posted February 4, 2011 blackrunner1911 mai e valabila oferta? nu mi-ai dat niciun raspuns pe PM Quote