drealecs Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Salutare,Am o problema cu un soft, ideea e ca el decripteaza un fisier si-l prelucreaza. Partea cu decriptarea ma intereseaza.Am fisierul de intrare criptat, am fisierul de iesire decriptat, am si cheia cu care se face decriptarea, as vrea doar sa stiu ce fel de decriptare e ca s-o pot face din alta parte.Mai stiu ca softul foloseste Crypto++ Library v5.1.Exista vre-un tool care sa stie asa ceva? Quote
Nytro Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Vezi ce functii importa, poate te ajuta asta. Probabil algoritmul e unul standar, incearca cativa. Incearca sa folosesti acea cheie cu cativa algoritmi.In cel mai urat caz, va trebui sa dezasamblezi programul sa vezi ce functii apeleaza si cu ce parametrii. Si e nasoala treaba.Mai usor nu stiu daca se poate. 1 Quote
ratat Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 scuze ca ma bag dar am vazut la multi usseri la semnatura un algoritm..cum as putea sa aflu ce zic ele?? lasati pm pls dak stiti Quote