Gabriel87 Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Pentru toti care doresc sa-si faca un blog, forum sau alte site-uri fara sa mai investeasca bani in domeniu si host, am sa va arat o lista cu cateva zeci de site-uri care ofera hosting gratuit. Nu se compara cu un hosting platit dar avand in vedere ca este moca si beneficiile sunt destul de mari, merge.Lista cu hosturile gratis : Free Web Hosting - Page 1 Quote
devianc3 Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Dude... e primul rezultat care ti-l da google la "free hosting". Stop post hunting. Quote
culay Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Co.de e bun iti ofera subdomenii multe (Nu ma refer la numar-ul lor)e vorba de nume,au multe variante num.sub.ro,num.sub2.ro etc,au vreo 300 de subdomenii Quote
djno0dle Posted February 8, 2011 Report Posted February 8, 2011 Co.de e bun iti ofera subdomenii multe (Nu ma refer la numar-ul lor)e vorba de nume,au multe variante num.sub.ro,num.sub2.ro etc,au vreo 300 de subdomeniisincer am inebunit uitandu-ma si .ro nu am vazut acolo Quote